Kategoriarkiv: Buzzador

Storytel varje kväll.

Jag är en Buzzador och med det menas att man har en möjlighet att testa och utvärdera olika produkter och tjänster tillsammans med sina vänner.

Just nu buzzar jag en tjänst som heter Storytel. Via en app i telefonen och ett medlemskap kan man lyssna på tusentals ljudböcker.

Vill du testa tjänsten gratis, maila mig på pyttianna@gmail.com så skickar jag en bok till dig. Du blir inte medlem och förbinder dig inte till något, det kostar heller ingenting för dig.

Jag har testat ett tag nu och lyssnar varje kväll innan jag ska sova. Snart är första boken slut och det är riktigt spännande nu vill jag lova.

20130710-112210.jpg

Buzzador-Lego Duplo.

Vi fick ju äran att buzza Lego Duplo via Buzzador. När du är en Buzzador får du möjlighet att vara med att testa och utvärdera olika typer av produkter.

Lego Duplo är sedan innan otroligt uppskattat hos båda våra små men i detta nya paket fanns fler härliga färgglada bitar samt dörrar och kreativiteten flödade så snabbt paketet rivits upp. Klara som är otroligt fingerfärdig började genast fästa bitar på varandra och Felix byggde den ena skapelsen efter den andra samtidigt som han berättade om sitt byggande.

Vi delade ut informationsfoldrar och rabattkuponger till åtta vänner och sedan fick Felix en rabattkupong att handla för och det blev en sopbil som redan kört många mil runt i vår lägenhet.

Vi är helnöjda och ser fram emot fler kampanjer.

20130530-145824.jpg

Legoduplo!

Idag när vi kom hem plingade posten på dörren. Det var ett paket från Buzzador med innehållande LegoDuplo.

Felix blev överlycklig när paketet slitits upp.

– Mamma, finns orangea och lila bitar!!!
– Mamma, dörrarna funkar. (Pappa Js gamla duplo har trasiga dörrar förstår ni)

20130502-152353.jpg

20130502-152408.jpg

20130502-152424.jpg

Kreativiteten flödar och just nu bygger F en modell av morfars jobb med hög skorsten som det ryker ur!

Min frukt!

Vi har fått äran att buzza Min frukt från Nestle eftersom jag är en Buzzador.
Att vara en Buzzador innebär att man får produkter att testa och bedöma tillsammans med sina vänner.

Min frukt är en frukt smoothie i en smart sugförpackning som även så små barn som Klara kan äta själv. Felix är galen i denna smoothie och under sjukstugan har de varit helt perfekta eftersom inte så mycket annat gått ner.
Annars brukar vi ta med ett par i väskan när vi går ut, snabbt och lätt ska det vara. Denna produkt får full pott!

20130219-215454.jpg

Nivea Pure & Sensitive Deo.

Jag är ju en Buzzador och det innebär att jag testar och utvärderar produkter/tjänster tillsammans med mina vänner. Jag återkopplar sedan till företagen som står frö produkten/tjänsten och berättar vad jag och mina vänner anser om de. Är du nyfiken på att veta mera om vad det innebär att vara en Buzzador, kika in –>HÄR!

Den senaste produkt jag testat är Niveas Pure and Sensitive Deo.
Det är en mild deodorant anpassad för känslig hud med lugnande och vårdande egenskaper.
Jag är såld på denna produkt. Eftersom jag har känslig och irriterad hy (framför allt i vecken) har jag testat en hel hop av alkoholfia deodoranter som lovar att vara milda och hålla oönskad lukt borta. Tyvärr har samtliga gjort mig besviken på just det här med att hålla oönskad lukt borta, tills nu!

Jag tycker verkligen att Niveas nytillskott håller vad den lovar angående lukten och jag kommer absolut fortsätta att köpa deras deo.

Testa den du med vetja!

Latte.

Efter en jobbig start på dagen för mamman är hon nu på G.

Här sitter jag på balkongen, i strålande sol med en latte från Tassimon i högsta hugg! Jag älskar min Tassimo och rekomenderar alla att köpa en. Det har verkligen varit ett nöje att buzza denna produkt. 🙂

20110802-162005.jpg

TASSIMO.

Idag har vi äntligen blivit med TASSIMO.
Jag och J har väntat på att vårt paket från Buzzador skall anlända så att vi kan få testa denna fantastiska maskin som brygger flera olika varianter av kaffe, varm choklad och te.

Att vara en Buzzador innebär att du tillsammans med dina vänner testar och utvärderar en rad olika produkter och tjänster, Vill du också bli en Buzzador??? Registrera dig HÄR!!! Att bli en Buzzador är helt gratis och du väljer själv vilka kampanjer du vill delta i.

Vår nya TASSIMO T20 in action.

Första koppen klar, det fick bli varm choklad från Marabou då timman är sen och mamman vill kunna sova i natt.

Ett helt gäng varianter som väntar på att smakas, nån som vill komma på en fika? 😉

Jogolino.

Nu har vi buzzat färdigt Jogolino från Nestlé och vi får verkligen lov att ge dessa små yoghurtar bästa betyg. Felix har verkligen älskad dem och efter att våra tog prover tog slut blev det till att leta i affären efter fler smaker. 🙂
De är verkligen ett perfekt mellanmål och numer finns det nästan alltid en jogolino i skötväskan när vi ska ut på äventyr.

Till och med jag som är van vid all sockrad mat uppskattade den goda smaken!

Betyg 10 av 10 säger Felix som gråter när de tar slut. 😉

Såhär glad blir killen när det bjuds på jogolino. Här har killen 39 graders feber och äter i sängen och får ändå fram detta fina leende. Bästa betyg var det ja!

Kvällens meny.

Full fart hela dagen både på mig och Felix som är i full gång att lära sig krypa, ett par steg kommer han innan han faller på näsan.

Vi har hunnit med en vända nere på stan, krypträning, storhandling tillsammans med snälla kompis Kristin och sonen Elliot som ställde upp med att köra oss <3, hem och packa upp, kvällsmata Lillen och göra honom redo för natten. Vet ni vad? Ikväll lade han sig bums ner och somnade!!! Tre minuter senare snarkade han och mamma kilade ut. Jag är överlycklig över "tassarna", mamman älskar "nattningarna" nu för tiden. 😉 Nu har jag dukat fram kvällens meny som ser ut såhär: 20110527-202146.jpg

Vit choklad och nya filmer från Lovefilm.se