Kategoriarkiv: God old times!

Inspired by Spindeltjejen.

Jag blev så inspirerad när jag läste Spindeltjejens inlägg om vad som hänt under hennes fem senaste år att jag också ville göra ett likadant.

Den 16 juni i år är det exakt fem år sedan jag tog studenten och mycket har hänt sedan dess.

¤ Jag tog mitt pick och pack och flyttade till huvudstaden tillsammans med min dåvarande pojkvän som jag hade hållit i hop med sedan nian, upplevde en hel del roligt och en hel del tråkigt där. Det hela slutade nio månader senare med ett uppbrott från både pojkvännen och staden.

¤ Min kära katt Majsan flyttade in hos mig.

¤ Jag opererade båda mina knän som hoppat ur led titt som tätt i flera år. Den doktorn visste vad han gjorde inte ett problem med några knän what so ever har sedan dess spökat.

¤ Jag flyttade åter hem till lilla Mariestad, arbetade extra inom vården och levde rövare tillsammans med min kusin Lina. Jag har otroligt många härliga, galna och underbara minnen från denna tid.

¤ Bestämde mig för att bli lärare, började plugga i staden jag aldrig i hela mitt liv skulle bosätta mig i, nämligen Skövde och trivdes som fisken i vattnet.

¤ Träffade sjukt mycket nya trevliga, roliga och spännande människor en av dessa är Joakim.

¤ Stack till New York tillsammans med J och flög för första gången i mitt liv 21 år gammal.

¤ I Skövde har jag bott i fyra olika lägenheter, de två sista tillsammans med mitt hjärta J.

¤ Jag plussade på en sticka den 24 november 2009 och förlovade mig den 16 december samma år.

¤ Vi fick ett relativt ovisst och mycket sorgligt besked på rutinultraljudet. Livet tog en vändning på många sätt. Jag beslutade mig för att se till mig själv min familj och vad som var viktigast för mig.

¤ Jag hoppade av lärarutbildningen för att fokusera på mitt ofödda barn, min älskade fästman (oh.. that word seams old…) och vårt gemensamma framtida liv.

¤ Nyheterna om bebisen i magen blev ljusare och ljusare… vi blev den 26 juli 2010 äntligen en familj. Vi fick världens finaste son alla kategorier.

¤ Jag som älskar att skriva har i över ett år stoltserat som bloggerska.

¤ Jag har upplevt det finaste och bästa som man någonsin kan uppleva att vara föräldraledig. Jag har inte bara njutit av bebis sniffande, barnvagnspromenader, en gosse som utvecklas i rasande fart, första leendet, de härliga bebisskrattet och allt som hör där till utan föräldraledigheten gjorde så att jag träffade min kära vänner, mitt mammagäng… vad vore jag utan er?

¤ Jag har nyligen börjat utbilda mig till undersköterska och ser verkligen fram emot framtiden som jag skall dela med alla fina människor som finns omkring mig.

Studenten 2006. Min klasskompis Kalle och jag en underbar dag som jag aldrig kommer att glömma.

Jag och mina fina vänner från gymnasiet aka PinkLadies.

Lilla söta rara tokiga Majsan.

Ett stycke opererat knä.

Jag och min kära kusin!

Jag levde rövare i overallen på många studentfester Sverige runt.

New York 2009.

Det var jäkligt kallt i New York. Nästa gång jag åker dit och ja, jag SKA dit igen så ska det vara varmt.

Vi och Felix i magen.

Äntligen på utsidan, här några timmar gammal.

Mammas och pappas sötiskille, april 2011.

Skriv om dina senaste fem år du med vet ja och hojta till så jag kan läsa! 😉