Kategoriarkiv: Svar på frågor.

Svar på frågor.

Jag fick ju några frågor av en av er och här kommer svaren.

Vad arbetar pappa J med?

Exakt vad pappa J arbetar med kommer jag inte att lämna ut men jag kan ju säga så mycket som att han jobbar inom industrin här i Skövde. Just nu arbetar han fyrskift och det är faktiskt riktigt bra. Det bästa är ända att han var fjärde vecka är helt ledig och har den tiden tillsammans med mig och barnen. Då är även F hemma från föris.

Vad det är för utbildning du tänkt söka till hösten?

Jag kommer att söka in till sjuksköterskeprogrammet här i Skövde och hoppas så innerligt att jag kommer in. Nu vet jag äntligen vad jag vill och i slutändan (om en herrans massa år) hoppas jag arbeta som barnmorska.

Vad hade du för sysselsättning innan barnen?

Innan barnen kom har jag arbetat en hel del inom äldrevården. Jag har dock bara haft sommarvikariat och extra arbete. Sedan har jag pluggat två år på lärarprogrammet men insåg att det tyvärr inte föll mig i smaken. Jag har arbetat mycket med min syster Ellen som har Downs syndrom och nu är min familj avlastningsfamilj en helg i månaden. Det innebär att Ellen bor hos oss så att våra föräldrar kan få en välförtjänt paus och kunna göra lite som de själva behagar (det finns annars en mycket stark vilja som styr precis allt, på gott och ont).

Hur träffades du och J?

Pappa J och jag träffades genom kompisar vi båda hittade när vi flyttade till Skövde och började plugga. Man kan nästan göra en romantisk komedi om den kvällen som vi träffades första gången. Kort och gott skulle man kunna beskriva det som så att jag och kompis J skulle pigga upp kompis A som var lite deppig över kärleken genom att göra en poänglista där man under kvällen skulle utföra olika uppgifter som man fick poäng för. Kompis A skulle genomföra den på egen hand och jag och kompis J skulle göra den när vi satt fast i varandra med handklovar. Ha i åtanke att vi festade på Kåren den kvällen, det finns inga som är så knasiga som studenter iklädda overaller. 😉
Här erbjöd pappa J sin hjälp och hans telefon nummer och första kyssen kom av bara farten. När kvällen lidit mot sitt slut så kopplade jag loss kompis J och satte istället handkloven på pappa J och gick hem. Sedan dess har han suttit fast bokstavligt talat.

Undrar ni nåt mer så fråga på! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första bilden på mig och pappa J.

DSC03806

Jag och pappa J i New York, vår första resa ihop.