Kategoriarkiv: Dagens Hyllning

Lördagens kalas.

Igår kalasade vi ju igen för vår lilla Klara. Nu har vi firat vår ettåring i dagarna tre och det har varit fantastiskt kul och mysigt. Mycket besök, fina presenter och en massa lek!
Jag är så glad och lycklig över våra fina barn och alla er som varit här och firat med oss.

IMG_4995

Vår underbara ettåring.

IMG_4984

Smörgåstårta 1.

IMG_4989

Smörgåstårta 2.

IMG_5000

Typ första bilden mamman lyckats fånga på gaddarna. I morse hade framtand 1 där uppe brytit köttet och tre stora svullnader bredvid tyder på att det kommer mera.

IMG_5022

Första ljusblåsare är storebror Felix.

IMG_5025

Applåder!

IMG_5041

Äta på presentsnören är grejer det.

IMG_5039

Här mamma smaka!

IMG_5043

Gud vad gött jag har det här.

IMG_5058

Lek med presenter.

TACK återigen ALLA för en underbar dag! <3

1-årsdagen.

Då var hon ett år fyllda vår lilla Klara. Vi har haft en helmysig dag.
Vi startade dagen med sång och presentöppning i sängen.

IMG_4663

IMG_4664

IMG_4676

Vi fortsatte med lek, bus, lekparksbesök sedan mer lek och bus på hemmaplan innan pappa J kom från jobbet.

IMG_4741

IMG_4792

IMG_4800

När vi gjort oss i ordning och packat ner mat och tårta for vi mot kusin S hem och fixade i ordning för vårt gemensamma kalas.

IMG_4843

IMG_4844

När alla gäster kommit blev det mat, paket och tårta.

IMG_4847

IMG_4852

IMG_4854

IMG_4870

IMG_4903

IMG_4928

IMG_4962

IMG_4955

Kusin S hade bakat denna smarriga snickerstårta och jädrar i min låda vad god den var.

IMG_4968

TACK ALLA för gratulationer, fina presenter och för att ni varit med och förgyllt Klaras dag. <3

Fars dag.

Idag är det fars dag och vi har såklart firat pappa J med fika, presenter och ikväll tänker jag och pappa J mysa till det med tacos som F köpt (jag har absolut inte hjälp till).

F och jag har nått gemensamt, vi har nämligen världens bästa pappor som vi älskar väldigt mycket!!! <3 Grattis på fars dag eller vad man nu säger pappa J och pappa C! Pappa C, jag kommer och firar i veckan nån gång! 20111113-190413.jpg

Majsan är såklart med och firar! 🙂

20111113-190449.jpg

Pappa J försöker få F att vinka till mamma men det vill inte F.

Faderskap, BVC och en flickvän!

Nu är vi äntligen hemma efter en dag fullsmockad av viktiga saker att ta i tu med! Felix har idag fått en far, Jihooo… Nu slipper liten vara faderslös i pappren. Det är ganska löjligt det där egentligen att man inte är båda sina föräldrars barn innan det skrivits på papper och grejer om man nu bor i hop och genomgått hela graviditeten tillsammans osv, det finns ju en del annat knasigt som händer och då kan jag förstå att det kan vara bra. Jag blev ju mamma utan att behöva skriva på något och det är ju ingen hemligehet att det behövs en man och en kvinna för att göra ett barn (med undantag för jungfru Maria, hon var ju till och med oskuld, konstigt det där ;)).

Vi har också hunnit med ett besök till BVC och wait for it…. 200 gram hade Felix gått upp på 5 dagar! Han lyssnade verkligen och tog till sig av det BVC-tanten sa! Duktig liten grabb minsann!

Igår så skulle jag ha umgåtts med föräldragrupps Matilda var det tänkt. Jag vaknade dock upp till ett väldigt trevligs sms där hon avbokade vår lilla sammankomst, där i stod att vattnet gått under natten och att de klockade värkar med 4-5 minuters mellanrum i detta nu! Jag kikade på FB efter info hela dagen, jag vet ju hur upptagen man är och alla vill att man skall höra av sig vilket är ganska så ansträngande efter en förlossning. Jag snokade och snokade och så idag ser jag att gratulationer till den lilla tösen trillat in. Så himla roligt är det, Felix har fått sin första flickvän! 😉

Grattis Matilda och Jocke till den lilla, vi längtar så tills vi får träffa er!

Grattis farsan på 50års dagen.

Det blev en himla trevlig dag igår och jag hade varken tid eller lust att blogga. Min pappa fyller 50 år idag och igår slog vi till med ett kalas för att fira pappa som numera kan titulera sig gubbe. 🙂

Vi åkte ut till ”vårt lilla ställe” som är vackert beläget vid vattnet, där samlades sedan största delen av släkten för lite ”knytis-picknick” och umgänge, min pappa ville inte ha något stort ”stohej”!

Pappa, jag hoppas att du fick en trevlig kväll och att du kommer att får en toppen tripp till London, heja lite extra på Arsenal från mig också! 😉
Du är verkligen världens bästa pappa och jag vet inte vad vi skulle ta oss till utan dig. Det finns ingen annan som är just precis som du, ingen som kan så mycket, har upplevt så mycket, har en sådan härlig inställning till livet och ingen som kunnat älska sin familj som du. Vi barn har alla blivit bra människor och jag är så otroligt tacksam att det är just du som är min far. Jag älskar dig ”farsgubben”!

Jag skall göra mitt bästa för att klämma ut Felix till dig, du vill ju ha honom i 50-års present! Än och då verkar det INTE lyckas 😉

Flaggan i topp!!!

Några av alla släktingar har samlats på en av alla klippor, de är inte så pigga på att visa upp några mer detaljerade bilder här i min blogg så dessa får duga 😉

Vacker utsikt över vänern.

Väntar på bussen.

Jag sitter i värmen och väntar på bussen till Mstad, skall dit idag igen! Min lillasyster Ellen fyller 15 år idag och på kalaset igår fick hon biljetter till Timoteij som skall uppträda i Mstad idag och hon bjöd med mig! 🙂 Vi skall alltså fira en riktigt rolig 15 års dag tillsammmans.
Grattis till dig min älskade lillasyster, vad skulle jag ta mig till utan dig. Det är få personer i livet som man har så starka band till som vi har, du har funnits i mitt hjärta sedan den där dagen för femton år sedan och du kommer att bo kvar där föralltid!