månadsarkiv: mars 2010

Ändrade planer.

Det blir till att besöka min gamla bästis från ”14-iss” tiden istället. En av mina tajtaste och ”bästaste, bästaste” vän genom tiderna. Detta skall bli mycket roligt, oj så mycket skoj vi har gjort under åren. Tur att man inte skrev ner allt det på internet. Haha.. Hade i och för sig varit kul att läsa allt man gjorde, tyckte och tänkte men jag hade nog inte velat att någon annan skulle ha chansen att läsa det. Roliga, underbara och helt sjuka minnen som man är glad att man förvarar där inne för sig själv. 🙂

Hemma hos mor å far!

Alltid lika skönt att komma hem en sväng. Blir umgänge med mamma och Ellen ikväll då pappa drar iväg å jobbar natt om några timmar. Får våll se om det är något bra på TV ikväll. Fuskbyggarna har jag för mig sänds på onsdagar så det blir det nog. Är det något annat bra på TV idag som ni rekomenderar?

Onsdag.

Mys framför TVn och lunchen käkad, detta är på ett ungefär vad som hänt hittills idag. I em skall vi åka hem mot mamma och pappa och i morgon åker mamma, Ellen och jag till Karlstad för att hälsa på brorsan och hans flickvän.
Är seg som tusan idag, sovit dåligt inatt igen. 🙁 BLÄ!

Mysiga tisdagen.

Eftermiddagen har bestått av mys med Ellen, vi har kikat runt på internet efter Hannah Montana prylar till henne, hon är helt galen i Hannah. Vi har också tittat på film, Harry Potter och halvblodsprinsen blev det.

Ellen myser i sängen.

Snygga syskon.

Taco förberedelser.

Älsklings J.

Härligt väder och härliga uttryck.

Syster Ellen kom hit efter lunch idag och innan hon kom var jag tvungen att städa lite. Blir så dammigt och när solen lyser in ser man vartenda dammkorn!

Jag och Ellen bestämde oss för att promenera lite ute på stan i det underbara vårväder vi idag får njuta av. Vi invigde konditoriets uteservering för i år med en varsinn chokladboll. ÅHHH.. Det var underbart, varmt occh gott. Jag är kär i solen!

Sedan gick vi på stan och Ellen hittade massor av saker hon ville ha. Några klistermärken fick följa med henne hem. Hon ville också ha en keps men jag sa att den får du önska dig i födelsedagspresent vettu, jag har inte hur mycket pengar som helst, jag är inte så rik.
Då säger Ellen: Nej Anna, man ser faktiskt det på dig. Att du är fattig, du ser ju inte jätte fattig ut utan mer sådär mittemellan fattig.

Jag höll på och dö av skratt.

Duscha och sova.

Det har varit en mycket trevlig eftermiddag och kväll för mig. Jag har träffat Lina och ”tjötat” om allt precis som vi brukar göra när vi ses. Kvällen har spenderats framför TVn med en god kvällsmat bestående av leverpastejsmackor med saltgurka och varm oboy. Nu blir det dusch och renbädd sen skall det sovas, förhoppningsvis några timmar innan det är dags för ”pissepaus”.
I morgon kommer lillasyster på besök, vi skall ha det mysigt ihop ända tills på onsdag här hemma hos mig och på torsdag beger vi oss troligtvis tillsammans med mamma till Karlstad där vi skall hälsa på lillebror och hans flickvän.

Sov gott allihop!

Fikat med Hanna.

Idag har jag träffat min gymnasiekompis Hanna över en fika. Det var jätte trevligt. Vi ses eller hörs i princip aldrig tråkigt nog. Det blir lite så eftersom vi efter gymnasiet tog varsinn väg i livet. Skönt är att det på något sätt känns som om det var igår vi vandrade omkring i korridorerna på vårt gymnasie. Då tillbringade vi större delen av dagarna samt många helger tillsammans. Samtalen flyter på och det känns sådär mysigt, som om det faktiskt var igår vi sågs senast. Man har några sånna vänner som allt känns helt vanligt med när man ses trots att det har gått lång tid. Mycket har dock hänt. På gymnasiet snackade man mest om kläder, killar, fester etc. Idag pratar vi lägenheter, utbildning, arbete, barn etc. Fan alltså, vi har blivit VUXNA!