månadsarkiv: april 2010

Vintern rasat ut…

Det blev tjejkväll igår, Tack tjejer för en jätte trevlig kväll. Kul att träffa er alla igen! 🙂
Vi ses i nästa vecka gumman, du vet vem du är!

Idag har jag käkat lunch med gamla pluggispolare, det var gott, mysigt och roligt att träffa er också igen 😉 Mycket ”catch up” har det blivit på senare tid med andra ord. Det är alltid lika roligt att träffa folk man inte sett på ett tag.

Japp, och valborg har det blivit… Konungens födelsedag, jag ringde och försökte gratulera honom för två år sedan med inget prat med själv kungen blev det utan jag fick lämna ett meddelande i receptionen… jaja, hoppas att det kom fram!
Det blir ju ingen grillning idag inte, det regnar och har sig ute så det får bli till att laga käket inomhus. Skall dra och handla om en liten stund så får vi se vad det blir för mat idag. Lilla Ellen kommer hit om en stund också, hon skall husera hos oss här i helgen då mor och far skall jobba.

Hoppas att ni får en trevlig valborg allesammans. 🙂

Tjejkväll.

Just nu sitter jag på bussen påväg tillbaka hem igen. Det har vart en trevlig eftermiddag tillsammans med Ellen. Vi har varit på stan där Ellen inhandlade en ny bok. Vi har också fikat chokladbollar på ett mysigt konditori. Efter det gick vi hem till mor och far och kikade lite film, Hannah Montana blev det, Ellens absoluta favorit! 🙂
Skall gå direkt från bussen och vidare till en fartfylld tjejkväll, gänget har tentat idag så det blir firande på högsta nivå.
Vi hörs senare! 🙂

På bussen mot Mstad.

Yes, då sitter man på bussen till Mstad för att möta syster som kommer med taxi från skolan. Mor och far är ute på utflykt tillsammans med mormor och morfar och kommer hem fram mot em kväll nån gång!
Skall försöka få med min sötnos ut på staden en sväng är det tänkt så får vi se vad vi hittar på under dagen! 🙂

Smakade föresten på Magnum Gold innan bussen kom, det var en riktigt god glass! 😀

Godnatt.

Blev en lika händelselös kväll som dagen har varit. Hoppas på en trevligare dag i morgon. Trött och orkeslös blir man när man inte får sova som man borde, hoppas på en lugnare natt!

Godnatt från mig och Majsan.

Mobilbild, därav kvalitén

Regn, regn, regn…

Vad skall man hitta på? Jag sitter och har det super tråkigt. Ingen lust att röra mig utanför dörren för det bara regnar och regnar. Sitter här å sjunger att jag har tråkigt och att jag inte vet vad jag skall göra, J skrattar åt mig… Han sitter vid datorn och arbetar som en liten myra. Han är så duktig min älskling!

Jag är i STORT behov av tips på vad man kan göra denna dag, hjälp mig!!!

En fin bild från vår New York resa januari 2009. En mycket kall dag, 20 minusgrader.. Brrrr… Jag vill ut och resa… Fast det får vänta ett tag. 🙂

Trött.

Usch vad jag har sovit dåligt inatt. Jag har varit uppe och vart på toa säkert fem gånger, har haft jätte svårt att somna igen mellan alla toa besök. Därför har det blivit en förmiddag av slappande i sängen.

Försökte filma lillpysens alla rörelser som syns på magen igår men det var inte lätt. När jag filmade ville han/hon helt enkelt inte röra på sig och så fort jag stängde av var det rörelser á la Räkost reklamen som går på tv. Jag tror att det bor en liten ”retsticka” där inne alltså. Det har varit likadant då vissa personer skall känna på magen, så typiskt!
Jag skall göra ett nytt försök idag, det lovar jag!

Hemmagjord pizza.

Det blev hemma gjord pizza och film hemma hos Jenni och Edvin ikväll. Åh, så goda våra pizzor blev. Vi kommer kunna prata om dem i ett år framöver! Har kläckt hemligheten till hur man får J att ställa upp i köket och laga mat, man gör det hela till en tävling! Vem gör den bästa pizzadagen? Jo, då jäklar hugger J in och börjar göra pizza!
Jag älskar dig min prins, din pizza blev suverän! Var tvungen att fotografera detta ögonblick, mobilkameran i högsta hugg där av kvalitén.

Min älskling!

Innan ugnen, idag testade vi att lägga på osten först av allt. Blev kanon!

Pizza time!

Tisdag.

Nu blir det lite handling på MAXI, får se om vi hittar något mumsigt! Sedan bär det av hem till Jenni och Edvin på lite film, matlagning och umgänge! Skall bli mysigt!

Vad har ni för er idag?

Hela magen guppar.

Jag och J har legat och myst i sängen under morgonen, känt på sparkar från lillpysen och även legat och tittat på magen som nu guppar till när han/hon lever runt där inne. 🙂 Annars har det bara blivit en latarförmiddag, vi är fortfarande jätte förkylda båda två. Det var allt en jävlig förkylning det här.