månadsarkiv: juni 2010

Magbilder v. 36

Veckorna fortsätter att gå i rask takt framåt och nu är vi inne i v. 36 och det är bara en månad kvar till beräknat födelsedata. Jag hade dock gärna sett att Felix ville komma ut lite tidigare än så men jag vet att det inte går att styra så det är bara att vänta tills vår lille son är redå att titta ut helt enkelt.

Annars knallar det på, jag blir ju tyngre och tyngre och jag känner att det blir mer och mer fysiskt tungt att vara gravid. Jag har fortsatt bäckensmärta, mycket ont i mina fötter, samlar vätska så att jag svullnar, kramp i vaderna varje natt och en del sammandragningar emellanåt. Jag är så van vid detta nu att det är svårt att tänka att det någonsinn har varit på ett annat vis. Jag är pigg och glad (nästan jämt) trots den dåliga nattsömn jag numera har. Det är ju bara bra att man vänjer sig för jag räknar inte med att vår lille prins kommer att sova hela nätterna inte. 🙂

Min inställning under den här sista delen av graviditeten samt förlossningen kommer nog att vara som den varit hittills. Jag tar allt som det kommer och flyter med strömmen, sådanna är nog både jag och J. Lugn som en filbunke skall jag nu vida upp denna veckas mage!

Äntligen…

…har vi internet!!! 😛

Nu är jag alltså tillbaka på banan efter min ofrivilliga bloggpaus.
De senaste dagarna har mest bestått av sol, grillat och mysigt umgänge.

Idag har vi dock varit på kontroll hos barnmorskan. Vi gick igenom upplevelse av graviditet, förväntningar på förlossning, smärtlindring och amningsfrågan tillsammans och skrev ner hur vi tänkte i och kring dessa oilka frågor. Detta gick snabbt och enkelt då jag och J funderat och diskuterat en hel del och redan blivit klara med hur vi vill ha det.
Vi tog också lite prover.

Blodtryck: 110/65
Hjärtljud bebis: 152
SF mått: 34
Urinprov: Utmärkt!

Bebisen låg precis som förra gången med huvudet neråt och det var ruckbart.

Jihooo… det går fort som f*n att ladda upp bilder! Därför bjuder jag på denna snygga bild på mig från midsommar.

Solen, solen, solen

Vi passar på att njuta av dessa underbara soliga sommar dagar vi blivit belönade med, Sverige när det är som bäst helt enkelt! 🙂
vi har fortfarande inte något internet alls hemma men vi har talat med bredbandsbolaget idag igen och förhoppningsvis kommer ett nytt modem med Posten i morgon!
Lördagen blev en riktig slöar dag för vår del, söndagen bestod av sol och bad på dagen samt spelkväll på kvällen.
Idag har vi kikat lite på stan och nu sitter jag brevid basket planen och kikar på J som övar lite skott!
Ikväll blir det grillning hos Jimmi och Frida, ja det var en liten uppdatering på livet i Skövde. Bättre blir det så fort vi har internet, man är verkligen handikappad utan det! 😉

Inget internet.

Vi har alltså inget internet alls här hemma denna helg! 🙁
det kommer därför att endast bli små mobiluppdateringar tillsvidare.
Måndag skall bredbandsbolaget komma och fixa åt oss!
Så fort det finns nät skall ni få se hur vår midsommar blev, hoppas att ni alla hade det lika trevligt som vi!
Kramar

Härliga svenska sommaren…

…har vi njutigt riktigt mycket av idag. Jag har suttit parkerad i en solstol på en klippa vid vänern tillsammans med trevligt umgänge, gott grillat kött, mammas smaskiga potatissallad, Frödinges nyhet jordgubbstårtan och strålande solsken.

Har tagit massa fina sommarbilder men kan tyvärr inte bjuda på dem nu då min kamera började blinka ”dåligt batteri” och jag tänkte spara så mkt av batteriet som möjligt då det är midsommarafton i morgon! 😉

Bjuder istället på en bild från mammas kamera.

Här sitter tjocka, svullna jag och njuter av sol och läsning.

Mariestad, solen och familjen.

Rubriken symboliserar vad min dag kommer att innehålla och jag sitter nu på bussen påväg hem till mitt barndomshem! Skall bli en underbart mysig dag!
Bredbandsbolaget verkar i allafall hört mina böner så nu har de tagit tag i fixandet vilket i och för sig betyder att vårt internet inte alls fungerat idag. Hoppas det är fixat tills vi kommer hem framåt lördag! 🙂

mobilbloggar och lånar lite internet där det finns tills dess!

Snälla, söta, rara Bredbandsbolaget…

… kan ni ta tag i och fixa vårt internet nu?
Det är låååååångsamt som fasiken och vi kan inte längre surfa trådlöst då hastigheten är sämre än 1995s ”ringaupp system”. (kommer ni ihåg när man gjorde det??? hahaha…)
Vi har istället fått ställa modemet vid huvudjacket som sitter ovanför micron som vi har på diskbänken, från denna röra ringlar sig en sladd ca 20 meter över golvet.

Jag tycker inte att det är så estetiskt tilltalande! Tycker ni det???

Senaste nytt till Felix.

Jag har helt och hållet glömt bort att visa upp det senaste vi köpt/har fått till Felix.

När vi var nere i gbg i helgen fick vi denna fina skötväska som passar till vagnen i present av Js mamma. Den innehöll en hel del praktiska saker så som skötunderlägg, nappflaska, napp, en liten filt, tvättlappar och så den fina lilla nalle som sitter i ena ytterfacket.

Vi har även inhandlat ett tvåpack vita omlott bodys från H&M, 3-pack strumpor även de från H&M, en body från name it (rea pris, 50 kr), en t-shirt från Astrid Lindgren (även den på rea 50 kr).