månadsarkiv: oktober 2010

Bildbomb från dopdagen.

Här kommer ett gäng bilder från dagen. Mer kanske kommer, jag skall samla upp lite bilder från släkt och vänner.

Om det är någon av er som varit med idag som har fått någon bild som ni tycker är extra fin så kan ni väll skicka den till mig på adressen pyttianna@gmail.com det är ett krav! 😉

Här väntar vi på att dopcermonin skall börja. Pappa J, Felix och fadder Jimmi.

Ellen bus är lite fnittrig.

Pappa J och Felix framme i kyrkan.

Felix i dopklänningen.

Här har vi en av sju smörgåstårtor, ett mästerverk av tre generationers kvinnor. 🙂 Vet ni, jag har en del kvar i kylen och det sörjer jag inte för.

Mammas pojke, jag skulle kunna dö för det där ”tannalösa” leendet.

En glad liten kille som charmar brallorna av gästerna.

Felix började leka med sina presenter så fort vi kom hem. Här har han sin nya nallekompis som är tre gånger hans storlek.

Han fick en gåstol men han når inte riktigt ner till golvet ännu.

Den smakade dock riktigt gott.

Här har grabben lagt upp endel av sina fina presenter.

Här har vi innehållet från di mjuka paketen.

Han fick en ”pusselpall”, den här kan han pussla med bokstäverna i sitt namn och stiga upp på när han skall nå böckerna i hyllan.

Dagens roligaste gästboks hälsning bjöd familjen Hammarström på.

Såhär avslutas en lyckad dag.

31/10 2010, Felix dopdag.

Idag har Felix alltså blivit döpt och dagen startade med tidig uppgång kl 06.00 för att garnera smörgåstårtor, göra oss i ordning och förbereda i lokalen. Det har varit ett helt gäng med nära och kära som varit med och fixat och donat så att denna dagen blivit så bra som den blev.
Ett varmt tack till alla er!!! (jag vet att ni är några som läser) 🙂

Vi gick mot kyrkan och bytte om och förberedde strax efter tio och gudstjänsten med dopet började klockan 11.00.
Det var en fin cermoni och Lillen var så himla duktig så, inte ett skrik. Han sov som en stock i fadder Fridas armar ända fram till det att det var dags att få vatten i håret då vaknade han till och pratade lite med prästen. Han är allt himla duktig vår lille son! 😉

Efter kyrkan blev det smörgåstårta och sedan kaffe och fika samtidigt som vi umgicks och konverserade så gott det gick med alla gäster som kom. Det har verkligen varit en otroligt fin och trevlig dag och vi är så glada att vi fått dela denna dag med (nästan) alla våra nära och kära. Tack också för alla fina gåvor vår lille Felix har fått!!!

Nu sitter jag på bussen påväg hem till Skövde och det bästa av allt min säng, J fick skjuts tillsammans med alla presenter och all packning. Jag och Felix fick inte plats för att det var så fullt så jag har massor av fina saker att visa er sedan när vi kommer hem igen (om jag orkar).

Kram på er!

Nu skall vi dra och handla…

…och jäklar vilken inköpslista jag har gjort. 😉
Det blir riktigt smarrigt på söndag skall ni veta, smörgåstårtor skall jag och morsan ägna morgondagen åt att fixa i ordning. Morsans smörgåstårta är verkligen det godaste som finns kan jag lova, kunde jag så skulle jag bjuda er allihopa. 😉

Det blev ingen undersökning…

…de fick nämnligen inte till det med nålen som skulle sättas i armen så efter fyra försök och två timmar på sjukan fick vi bege oss hemåt utan någon undersökning.
Felix är i allafall världens duktigaste kille när det hålls på och fixas och trixas med honom. 🙂

Nu åker vi till Tboda och hämtar upp morbror Emil och moster My som kommer hem från Karlstad denna helg då det vankas både 25 års kalas för min farbrors sambo och dop för Felix. 😉

Sjukhuset nästa.

Vi vaknade för en stund sedan och är i full gång med att fixa i ordning oss och packa alla grejer vi skall ha med till Mstad där vi skall spendera hela helgen.

Men innan vi drar till Mstad blir det ett besök på KSS och den lilla njuren skall återigen undersökas i hopp om att man skall bli på det klara med hur pass illa där an den är och vad man skall göra åt den. Det blir en isotopundersökning idag, berättar mer om hur en sådan går till senare.

Ne, om man skulle försöka komma in i duschen nu 🙂

Mysigt värre…

…har vi haft det tillsammans idag.
Efter hemkomst från mammalunchen så väkte jag och Felix J som jobbar nätter nu och sen har vi lekt massor med Felix. Han bara pratar och pratar, tjuter av glädje och skrattar så att han kiknar. Det är verkligen det underbaraste som finns att se sitt lilla barn växa, skratta och må så bra.
Pappa J och Felix har idag passat på att ta sin första dusch tillsammans och vi har börjat med lite kvällsrutiner i form av babymassage, pyamas, vaggvisor och slutligen mat och vaggande tills han somnar sött.

Efter Felix somnat har jag och J passat på att kika på lite serier, ätit god mat och bara myst utan städning! Det har verkligen varit helt underbart att bara lägga allt åt sidan för ett tag och tvingat sig själv att inte lyfta ett finger för att bättra på utsikten i vår lya. 🙂
Det kommer vi absolut att göra fler gånger.

I morgon skall Felix till sjukan för att göra en ny undersökning på den lilla njuren så nu skall väll också jag försöka få några timmars sömn innan det är dags för amning.

Godnatt!

Lillen igår kväll då han hade lite svårt och sova eftersom han fick lite feber efter vaccinationssprutorna.

Sneakpeak.

Tänkte bjuda på en liten sneakpeak på min outfit till dopet.
Jag har fasiken letat sönder hela Skövde och hela Mariestad efter något fint att ha på mig. Jag har sedan innan en svart kavaj från H&M som jag bestämt vill ha på mig och så skulle jag hitta något snyggt som inte var svart att ha under var det tänkt. Efter att ha letat och blivit halvt deprimerad på vägen så blev det tillslut ett svart linne i alla fall men jag har istället satt lite färg på benen… grått… och för att inte tala om skorna… de har i allfall lite höstfärger.

Allt jag prövade var antingen för litet över brösten = stoppad korv effekten.
Eller för stort över kroppen = du kan lika gärna ta på en svart sopsäck och ta kavajen över effekten.
Eller så var det i blekt puderrosa = Hej mitt namn är Anna och jag har i alla fall INTE besökt ett solarie.

Vad tror ni om detta???