månadsarkiv: november 2010

Ellen har kläm.

Vi är hemma hos Ellen och hon gör sin matteläxa just nu och vet ni vad, nu har hon kläm på det här vill jag lova.

Snart kommer mormor och morfar hem från shoppingdagen i Ullared eller som de sa när vi var små besöket hos tomten. Vet ni att jag tyckte dagen för tomtebesöket var en av de längsta dagarna på året när jag var liten dagen innan födelsedag samt julafton var nog de enda dagarna som slog den. Så nog förstår jag att Ellen väntar och väntar…

Tisdag.

Farbror doktor som inte var en farbror utan en ung tjej skickade hem mig med ett kortison nässpray, hon trodde inte att det var inflamerat men att det var riktigt fullt och svårt för snoret att komma ur bihålorna. Vi hoppas att sprayen gör susen nu annars ger jag upp. 😉

Klockan ett far vi (Felix och jag) mot Mstad och tar emot Ellen och så barnvaktar vi tills mina föräldrar kommer hem, de är ute och far idag. Min mamma lyckades muta pappa till att följa med till Ullared (Gkås) mot att han fick lite fler kanaler till TVn, Byteshandel förstår de sig på!

Kika in den här bilden jag tog i förra veckan! Underbart söt liten ballerina kex vaktare!

Någon snällis där ute?

Jag efterlyser en snäll människa som kan trotsa snö, kyla samt mörker och gå ut och köpa ett nässpray till mig. Jag har just insett att mitt är slut och jag orkar inte, vill inte, har ingen lust alls att gå ut och köpa mig ett nytt.
Så snälla lilla människa där ute har du lust att hjälpa mig?

Jag försöker mig på ett illvrålsgråt à la Felix men inser snart att jag inte är lika söt som honom när jag gråter…
Tänk om man kunde vara sådär söt som han då hade ni alla stått utanför min dörr med nässpray i högstra hugg om nån minut. Jag får helt enkelt gå och köpa ett själv… BLÄ!

Måndag.

Usch, usch, usch…
Nu börjar jag bli trött på det här, mitt huvud/ansikte spränger och snoret slutar aldrig rinna/täppa… Nu har jag bokat mig en tid på vårdcentralen, jag misstänker att det är en bihåleinflamation som inte vill ge med sig av sig självt så nu behövs starkare grejer. Jaja… vi får se vad farbror doktorn säger i morgon!

Måndag idag igen och en ny arbetsvecka har startat för J så nu är det ensammma kvällar som gäller fram tills på fredag. Snart kommer dock mormor, morfar och moster Ellen hit och hälsar på en sväng och det skall bli riktigt mysigt faktiskt.

Vad har ni för er denna måndag?

Gullegossen som vill sitta själv och det går i korta stunder och sedan tappar Lillen balansen.

Mysig kväll.

Jag köpte mig en kebabpizza och J ville testa på något nytt idag, ni som känner honom vet att han alltid äter en vesuvio (tomat, ost, skinka) så idag slog han till på en capricciosa alltså det vanliga fast med champinjoner. När han kom hem och öppnade min låda såg han riktigt frestad ut, tittade på mig med hundögon och sade;

– Åååå… vad den här såg god ut.
– Vill du så kan vi ta halva var.
– Går det bra?
– Aja… det går fint.

Vi delade pizzorna, bytte och åt.
Mitt i maten säger J som så;

– Vad har hänt med mig det senaste? Jag har börjat köpa och äta mat jag inte brukar… det nya jobbet måste har gett mig en hjärnskada.

Jag tittar på honom och säger;

– Eller så har du blivit normal.

Vad tror ni???

The pizzas.

Såhär mysigt har jag haft det ikväll.

Jag bjuder på dubbelhakorna idag. 😉

Jag ser det snöar…

Jisses vad snön öser ner här i Skövde, stora flingor yr utanför vårt fönster. Vi ligger och förmiddagslatar oss i sängen fortfarande, klockan tre kommer lite gäster (om de kommer fram i all snö) på adventsfika. Det skall bli mysigt tycker jag!!!

Felix har sovit jätte bra inatt, jag var uppe och hämtade honom till vår säng först klockan sju (sov från ca elva) så idag känner mamman sig riktigt utsövd.

Ähhh… Nu får vi väcka pappa J med lite skönsång! 😉

Hemma på vår gata står just nu en snöig bil.

Julskyltning.

I dag har lilla familjen varit ute på stan och årets julskyltning. Vi har passat på att köpa lite julklappar så nu är vi i allafall igång med julklapps inköpen och det känns riktigt skönt.

Det är i allafall passande väder vi har… snö och iskallt ger riktig julstämning.

Nämen, vad har vi här då? Lådorna som jag ville att Felix skulle få i julklapp. Pappa J tycker fortfarande de är onödiga… någon frivillig som vill köpa dessa till Felix (mig) 😉

Här ligger en liten klapp och väntar på att det skall bli julafton.

Lite adventsbelysning fick vi också med oss hem idag.

Så här såg det ut igår.

Det var en riktigt najsig kväll igår med mina mammalunch morsor och Gaymasen. Vi prövade på afterworken på Voda, riktigt gött var det… En stor tapas bricka full med godsaker delades på tre pers och så dracks det vin och drinkar.
Vi drog till och med vidare och drack ett par glas på husaren innan vi vi elva tiden (hör och häpna, det blev sent igår) drog till Donken och köpte med oss några cheeseburgare hem.

Mumsfillibabba…. 😉

Tack för en underbart trevlig kväll töser och Gaymasen! 😉 Detta skall vi göra om snart!