månadsarkiv: januari 2011

Ett rekord?

Jag tror (vill inte hoppa för högt av glädje än) Felix håller på att sätta ett rekord. Han har nämnligen aldrig legat (förhoppningsvis för natten) såhär tidigt. Kl 20.50 gav jag Lillen en flaska i sängen och sedan somnade han alldeles själv. Han håller på att ändra sin dygnsrytm ganska rejält nu har jag märkt. Det har blivit tidigare och tidigare i säng på kvällarna och även tidigare och tidigare ur säng på mornarna. För bara någon månad sedan var tiden runt 00.00-01.00 innan han ville sova för natten och nu ligger det alltså runt nio.

Jag tycker verkligen det är jätte skönt att han kommer till ro och är glad hela kvällen fram tills det är dags att sova numer. Piggheten på morgonen är däremot liiiiite yttepytte jobbig för en morgontrött mamma. 😉
Kanske är det så att även jag skall skaffa mig en ny dygnsrytm?

Dessa söta små skor är det första jag köpte till den lilla bebisen. Samma dag som första ultraljudet, snart ett helt år sedan och nu sitter han här den lilla killen i de fina skorna.

Här har vi spenderat kvällen… lekandes i soffan.

Mammas lilla gubbe!

SEG!!!

Vi är nyss hemkomna från kompis Ellinor där vi spenderat eftermiddagen fikandes och diskuterandes helgens bravader.
Usch alltså, jag är fasiken inte riktigt allert ännu. Det tar tydligen tid att återhämta sig efter en partykväll numera. 😉

Under kvällen har jagtänkt att börja ta tag i städningen också, herregud vad vi ställt till det… haha… det skall bannemig inte festas på ett bra tag!

Sofia och jag under helgens fest!

Måndag.

Måndag idag och jag är fortfarande lite sliten efter helgens bravader och att Felix inte sovit sådär jätte bra inatt har väll inte precis gjort saken bättre.

I lördags sov Lillen borta för första gången hemma hos min mor och far. Självklart var jag lite orolig men trodde att det skulle fungera fint annars hade jag ju inte lämnat bort honom. Vet ni vad killen gjorde? Slocknade kl 22.00 och vaknade upp först halv 7. Han sov så bra, inget gnäll, inga problem ja… han tyckte visst det var bättre att sova borta! 😉

Mamma och pappa har världens duktigaste prins!! Och oj, vad jag saknade den lilla killen! Ville bara krama och krama och krama när han kom hem!

Usväch,.

Jag älskar min son mest av ALLT!! Det finns inget som är värt men än han!!

Mamma och pappa, (jag vet att han håller med) älskar Felix!!

Friday!

Äntligen fredag och HELG!
Jag är dock rätt så trött då Felix inte sovit speciellt mycket i natt. J är nere på stan och klipper sig och jag skall fixa i ordning mig lite då min moster och kusin tittar förbi här i eftermiddag.

Ikväll blir det handboll (såklart) och lite käk tillsammans med vänner!

Vad händer hos er idag?

Torsdag.

Idag mina vänner är det TORSDAG! Jag gick dock runt hela dagen igår och trodde att det var just torsdag. Det var när jag ringde en vän för att avboka kvällens stora händelse pga. Felix humör som jag fick reda på att nej, det var ju bara onsdag…

Så vad har vi då haft för oss denna torsdag… vi har försökt ta tag i städningen igen (kommer dock inte speciellt långt), stekt pannkakor och haft en vän här på lite besök.

Nu slog ”tröttvågen” till, trots en rejäl kopp med kaffe… Jag som skall fortsätta städa, tvätta, handla och så vidare…
hmm… får bli en kopp kaffe till tror jag bestämt!

Grötfest!

Efter levarans (japp, den kom precis som jag misstänkt) så valde Felix att sova en liten yttepytte stund. Jag som skulle ”styra upp” hemmet idag hann bara laga lite mat innan det var fullt ös igen. Under kvällen hade jag dock att göra med världens gladaste myskille så städningen sparade jag till pappa J! 😉

Det gick verkligen jätte bra med en hel grötportion idag. På eftermiddagen fick Felix smaka lite mangopure och det gillade han verkligen trots en liten skeptisk min till att börja med. Så jag körde med gröt med mangopure på till kvällen och hej vad han åt!

Sötaste killen men mangopure all over…

Mätt och belåten liten grötkille!

SLUT!