månadsarkiv: april 2011

Fredag!

Fredag idag och idag har jag gjort absolut ingenting!

Jag har på känn att en förkylning är på G så kroppen har gjort ont och jag är alldeles orkeslös. Det har alltså mest blivit slöande och sovande för min del idag.

Vi sköt upp vår lilla tripp till kolonin till i morgon så ni får hejda er lite med bilder därifrån tyvärr.

Jag har ringt hit sällskap tills ikväll så det blir filmmys i soffan tillsammans med vänner då J är ute och roar sig.

Vi ses i morgon, ha en trevlig fredagskväll!

Kolonilotter.

Vet ni va?

Vi har blivit med kolonilotter. Jag och J har köpt en i Skövde och min mamma och pappa har köpt sig en i Mstad.

Felix och jag tog bussen hit i eftermiddag för att checka in mormor och morfars nya place och i morgon när J är ledig tänkte vi åka till vår egna och styra upp lite! 😉

Vår är ett renoveringsobjekt som jag givetvis tänkt blogga om allt eftersom vi fixar och ordnar. Är ni intresserade av att följa med på den resan?

20110428-181458.jpg

Detta är mormor och morfars place, så fint!!!
I morgon får ni se bilder på vårt! 😉

Tröttmensmonster.se

Hej på er!
Idag borde jag döpa om min blogg till tröttmensmonster.se

Jäklar vad trött jag är, mensvärk har jag så det räcker och blir över och skumpandet i bussen skulle lätt kunna få mig att somna här och nu likt Felix. 😉

Vi har i alla fall haft en mysig dag i Mstad tillsammans med mormor, morfar och moster Ellen.

Vi är back on track i morgon, godnatt på er!

20110427-215429.jpg

Denna bild skulle absolut få bilda header om jag faktiskt bytte namn, tröttmensmonster var det här!

Onsdag.

Onsdag idag Felix och jag gör oss redo för att åka och hälsa på mormor, morfar och moster Ellen en sväng när pappa J åker iväg till jobbet. Jag känner att jag behöver komma iväg lite då det trots hela förmiddagen av städning ändå ser ut som ett bombnedslag här hemma. Här finns väskor och packa upp, tvätt att vika ihop, en dammsugning är nödvändig men NEJ, vi skiter i att plocka mer här hemma idag.

Vad hittar ni på denna onsdag?

Matlagning.

Puhh… Äntligen får man slå sig ner och pusta ut lite. Det har vart fullt ös i köket nu i ett par timmar. Jag har lagat matlådor till pappa J och två olika varianter av barnmat till Felix, en med fisk och en med kött! 😉 Köket ser just nu ut som ett slagfält men den röran spar jag tills ikväll när F somnat.

F sitter just nu och leker med sin hund som spelar och sjunger… den har blivit en riktigt favorit de senaste dagarna. Herregud vad fort det går i utvecklingen hos honom just nu, han har börjat ”prata” jätte mycket mer och vill röra på sig hela tiden. Han är knappt still i en sekund, han sliter ut lådor i köket, bankar på allt, vill ha allt som vi tar i, försöker ta sig framåt allt mer och jäklar vad frustrerad den lille krabaten blir när saker och ting inte går hans väg. Det är helt otroligt vad snabbt de lär sig.

Resten av dagen kommer vi att ägna åt lek, mys och slappande här hemma. Jag är verkligen sjukt trött!!!

Populärast hemma just nu.

Bilden lånad från: fisherprice.com/se

Home sweet home!

Otroligt skönt att vakna upp hemma och i sin egna säng efter ett par trevliga dagar i Gbg. Mindre skönt är väll att man ska tillbaka till verkligheten, J aka åter till jobbet och jag får många mer timmar hemma själv med Felix. Fast det är tur vi har vår lilla skrutt, livet är liksom roligare och mer meningsfullt i sig tack vare honom <3 Idag är det nio månader sedan Felix kom till världen, jag har fortfarande svårt att få ihop att han funnits med oss så länge samtidigt som jag inte för min värld kan förstå vad vi hade för oss innan Felix kom! Mamma och pappa älskar dig mest av allt Felix!!! <3 20110426-111340.jpg

Detta vackra leende vaknar vi upp till var dag. 😉

Sista dagen i Gbg.

Idag är det sista dagen på Js långledighet och vi ska bege oss hemåt här i eftermiddag. Innan vi hoppar på tåget ska vi dock njuta lite mer ute i solen! 😉

Grannarna här förbereder kalas och grillarna är i full gång och det doftar ljuvligt. En våldgästning är riktigt lockande må jag säga!
Fan alltså, jag kan inte sluta tjata om detta härliga väder. Efter en så lång vinter är ju detta mer än välkommet att stanna bra länge!

20110425-134439.jpg

Att sova utomhus har blivit Felix nya grej!