månadsarkiv: maj 2011

Regn och åska.

Jag är ganska glad att jag envisades med de där brallorna i allafall…
Jisses vilken regnskur det blev, åskar gör det också! Fy, fy, fy…

20110531-154514.jpg

Nu är Ellen och jag påväg till hennes kompis som också heter Ellen.

Mstad.

Idag åker Felix och jag till Mstad för att umgås med familjen, jag skall också följa med Ellen till en kompis en stund i eftermiddag. 😉
Först och främst ska vi åka och hämta upp Ellen på skolan!

20110531-130217.jpg

F passar på att vila lite i bilen och jag undrar varför i helsike jag promt skulle envisas med att ta på mig mina jeans (som jag inte fått på mig sedan innan graviditeten) just idag!?! Det är ju fan apvarmt och skönt ute idag. Tur att jag slängde med ett par shorts det sista jag gjorde. 😉

Sol!

Äntligen lite sol och värme igen!!!

20110530-142407.jpg

Felix passar på att pröva sina brillor, nån minut fick de sitta på idag. De är ju roligare att leka med! 🙂

BVC och frisörbesök.

Vi är i full fart med dagens aktiviteter!
Vi började dagen med ett besök på BVC och Felix skötte sig exemplariskt. Vikten ligger nu på 9950 gram, längden på 74 cm och mössmåttet på 45,3.

Vi fortsatte sedan till frisören och jag sitter nu nyfriserad tillsammans med F och väntar på att J ska klippas klart! Välbehövligt för oss båda!!!

20110530-121820.jpg

Felix sitter och käkar majskrokar medan vi väntar. 😉

Mina grabbar.

Mina grabbar hade fixat överraskning till mig idag.
Jag fick släpa mig upp från sängen till soffan och där väntade blommor och paket.

Jag och lillegrabben.

Två paket till mamma.

Storegrabben och lillegrabben.

I det stora paketet låg en stekpanna, Felix tyckte den var jätte fin.

I det lite mindre låg en kastrull.

Fina lilla familjen. Jag har fortfarande morgonrock och ruffshår… är man sjuk så är man!

Fina blommor.

TACK MINA ÄLSKADE GRABBAR, NI ÄR BÄST! <3

Morsdag.

Morsdag idag, min allra första Morsdag som riktig mamma.

Mamman i detta hem vaknar upp till en dag med huvudvärk, mensvärken från helvetet och halsont. Hon masade sig upp ur sängen knaprade tabletter, vilade lite och insåg att jobba idag var en utmaning hon inte pallade med så en stund senare fick hon ringa och sjukanmäla sig.

Sedan har mamman legat i sängen i morgonrocken med ruffsigt hår och försökt ignorera alla smärtor…

En så rolig Morsdag har jag idag!! Men vad gör väll det, jag har i allafall världens underbaraste son och sambo vid min sida som jag älskar mest av allt!!! <3 Grattis också till min älskade mamma på Morsdag. Du är verkligen världens bästa mamma! <3 Till er alla mammor och blivande mammor grattis på Morsdag!

Kvällens meny.

Full fart hela dagen både på mig och Felix som är i full gång att lära sig krypa, ett par steg kommer han innan han faller på näsan.

Vi har hunnit med en vända nere på stan, krypträning, storhandling tillsammans med snälla kompis Kristin och sonen Elliot som ställde upp med att köra oss <3, hem och packa upp, kvällsmata Lillen och göra honom redo för natten. Vet ni vad? Ikväll lade han sig bums ner och somnade!!! Tre minuter senare snarkade han och mamma kilade ut. Jag är överlycklig över "tassarna", mamman älskar "nattningarna" nu för tiden. 😉 Nu har jag dukat fram kvällens meny som ser ut såhär: 20110527-202146.jpg

Vit choklad och nya filmer från Lovefilm.se

Godmorgon fredag.

Fredag idag men inte ledig dag för hela familjen tyvärr. J arbetar nämligen hela eftermiddagen/kvällen så Felix och jag får ha fredagsmys ensamma.
De jobbar igen lite fredagar nu i väntan på långledigheten vid kristihimmelfärd och nationaldagen… Vi får se fram emot den! 😉

Felix vaknade upp i egen säng vid niotiden så hela tretton timmar (!!!) sov han i sin säng inatt. Så himla duktig kille!

Nej, nu ska jag återgå till morgonmyset! 😉

20110527-093528.jpg