månadsarkiv: juni 2011

Balkong häng.

Eftersom J jobbar som han gör (ständig kväll) så spenderar jag och Felix en hel del tid ensamma på veckorna. Vi umgås självklart en hel del med nära och kära men familjemässigt ensamma blir vi. Den senaste tiden har det också blivit en del extraarbete eftersom mycket skall göras innan det blir tid för semester med start v.28.

Jag längtar dit, då skall i och för sig jag arbeta men mestadels arbetar jag 7-14 och då har vi ju varenda eftermiddag och kväll tillsammans hela familjen. 🙂

När Felix somnat och vädret är så vackert som det är ikväll hänger jag på balkongen med den här bruttan:

20110630-214349.jpg

Hon säger inte så himla mycket men det funkar fint ändå. 🙂

TASSIMO.

Idag har vi äntligen blivit med TASSIMO.
Jag och J har väntat på att vårt paket från Buzzador skall anlända så att vi kan få testa denna fantastiska maskin som brygger flera olika varianter av kaffe, varm choklad och te.

Att vara en Buzzador innebär att du tillsammans med dina vänner testar och utvärderar en rad olika produkter och tjänster, Vill du också bli en Buzzador??? Registrera dig HÄR!!! Att bli en Buzzador är helt gratis och du väljer själv vilka kampanjer du vill delta i.

Vår nya TASSIMO T20 in action.

Första koppen klar, det fick bli varm choklad från Marabou då timman är sen och mamman vill kunna sova i natt.

Ett helt gäng varianter som väntar på att smakas, nån som vill komma på en fika? 😉

Sol, sol, mera sol!

Vi har spenderat hela dagen uppe på kolonin med vänner och vi har verkligen fått helt underbart väder!

Vi installerade oss och barnen åt mellanmål medan mammorna åt lunch. Felix fick hjälp av sin snälla kompis!

Barnen passade sedan på att svalka av sig i poolen. 😉

Efter badet passade Felix på att inviga den nya vagnen, han hittade en bra positin och somnade sedan.
Barnen sov länge och väl i sina vagnar och mammorna passade på att prata skit och fika lite, vi fick också sällskap av Felix gudmor Frida.

Efter vilan gick kompis E på blomster jakt medan F jagade nåt helt annat, nämligen ätbara ting som fanns lite här och var i gräsmattan.

F tyckte att mamma fotograferade på tok för mycket!!!

Mamma lovade sedan F att om hon fick ta en till bild skulle hon minsann vara med själv… Här görs ett tappert försök till att fastna på bild!

Vi drog framåt kvällen hem till oss och fortsatte umgänget med pizza och lek. En helt underbar dag ful av sol, precis så som det ska vara när det är sommar! <3

Sulkyn.

Här har vi alltså dagens största fynd, denna nya sulky blir det nog en hel del åkande i i sommar. 😉

4 ME by SBA.

Tack Sofia och Kalle för hemleveransen. <3

Här kan det hända att en latte eller en coca cola blir ståendes i sommar. 😉

Fyndat.

Felix och jag har nu kommit tillbaka till Skövde efter en massa mys med mormor, morfar och mostrar i deras koloni. Vi har passat på att träffa massor av släktingar, grillat, metat och busat hela dagarna.

I förmiddags åkte vi dock hemåt igen och dagen har vi spenderat med delar av mammagänget på lunch, lek och fyndshopping.

Barnkupolen här i stan har konkursförsäljning och vi passade såklart på att besöka. Vi hittade en sulky, ett par skor, ett par stövlar, badbyxor, ny skötväska eftersom den andra är trasig lite här och var samt lite tuschpennor till moster Ellen!
40% på allt så vi har allt sparat en del pengar idag.

20110628-185515.jpg

20110628-185539.jpg

Skor från Vincent, äntligen hittade jag några vi fick i de tjocka fötterna i.

20110628-185643.jpg

Stövlar också de från Vincent.

20110628-185720.jpg

Skötväskan.

Sulkyn får ni se senare!! 😉

Godmorgon!

Felix och jag stannade över en natt till på mina föräldrars koloni eftersom pappa J jobbade extra igår och startar en ny arbetsvecka idag.

Felix har startat dagen med att kika ut genom fönstret för att undersöka vad vi får för väder idag. Lite mulet nu mamma men jag tror det spricker upp sa han. 🙂

20110627-085139.jpg