månadsarkiv: februari 2014

LIA och helgens planer!

Idag var första dagen på en fem veckor lång LIA (lärande i arbete) period för oss i klassen.
Jag är taggad, förväntansfull och känner redan efter idag att det kommer bli toppen. Jag har ju varit på samma ställe två veckor i höstas så man är ju redan bekant med stället, personalen och arbetsuppgifterna.

Tiden bara rusar fram och snart är det vår på riktig, ska bli så himla skönt att få se solen titta fram lite mer och framförallt slippa overallerna på ungarna varje morgon. De där overallerna eller kanske ungarnas entusiasm (not!!!) kring påklädning av dem ska bli så skönt att slippa, den dagen ska jag nog fira med tårta! 😉

Vi mår allt som oftast fint men ”vabruari” har innehållit en hel del sjukdom, lite smått småpanik över framtida sysselsättning för pappa J samt mängder av plugg varvat med mys, LEK och härliga stunder med nära och kära. Livet har sina bra och dåliga stunder minst sagt! Det viktigaste är att vi har varandra <3 Till helgen har vi storslagna planer med våra vänner från Motala, det ska bli så HIMLA AP-NAJS att få träffa dem igen. De ska stanna övernatt, ställas till med Mellofest som aldrig förr då kompis Micke med band ska vara med i självaste festivalen. Felix övar redan på sin hejaramsa som lyder "HEJA MICKE, HEJA MICKE, HEJA MICKE!!!" På söndagen planerar vi ett besök till stadens badhus. En toppenbra helg ligger framför oss alltså! GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ AMMOTRACK PÅ LÖRDAG! AT

Bildkälla

Att vara nära.

Det är så himla härligt att ha de man tycker om nära en. Det finns flera människor i vårt närhet (känslomässigt) som bor alldeles för långt bort (geografiskt). Tyvärr kan ju inte alla bo på samma ställe och det är stundom väldigt tråkigt.

Idag har vi varit och hälsat på min bror och hans My som bott i Karlstad fram tills i helgen. Nu har vi flertalet mil närmre till varandra då de flyttat till vår gamla hemstad igen. Vad lyckliga vi är över den här flytten. Nu kan vi ses oftare och lättare än förr och det är så himla mysigt.

Det blev span på nya lyan, fika, lek och mat innan vi packade in två trötta barn i bilen och brummade hemåt igen.

20140204-224355.jpg

Felix har själv valt sin festligaste outfit dagen till ära och stoltserade i rosa skjorta och fluga.