månadsarkiv: juli 2015

Felix 5 år!

I dag fyller han fem, vår älskade son som skänkt oss så mycket lycka, kärlek, glädje och värme under åren som gått. Det är helt obeskrivligt hur snabbt tiden går. 

  
Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma. <3 

Vi startade dagen med sång och paket såklart. Sedan han vi med frukost, lek och sista finliret på mat och städ innan gästerna anlände. 

  
Den har grabben alltså, det har glittrat i ögonen på honom hela dagen och han är så glad och nöjd över alla som kom hit och alla fina saker han fått. Det var en kille som jade svårt att slita sig från sina nya saker här i kväll. 

   
 
Jag bakade Ninjagotårta efter önskemål från födelsedagsbarnet, den fick mycket bra betyg! 

Tack alla för allt i dag. <3

Freeeeedag! 

Äntligen fredag, så skönt! I morgon ska jag inte ställa en enda klocka, jag får helt enkelt vaka upp när minihuliganerna börjar härja här hemma. 

Jobbet rullar på och jag trivs verkligen jättebra så på så sätt är det fantastiskt roligt att jobba och stå i hela dagarna. Självklart blir det ändå lite motigt när man är den enda i hushållet som ska i väg på mornarna. De andra lyxar ju järnet med semester och visst vill jag också vara med på alla roligheter som händer här hemma (städa under soffan och sådär).

Flytten närmar sig med stormsteg och jag känner verkligen att det är dags att börja packa lådor och rensa ut all skit vi samlat på oss och inte ska ha. Det ska bli så himla skönt att flytta in i vårt hus!

  
Den här lilla wirren fick göra mig sällskap i soffan i dag. 

Äntligen hemma! 

Barnen är äntligen hemma igen! Som jag har längtar efter de små. De har haft en bra vecka tillsammans med farmor och farfar T i GBG. Vi åkte ner med de förra helgen och stannade över där till söndag. Vi passade på att besöka Liseberg och jösses alltså, det är så underbart att se barnens glädje när de åker karuseller. 

   
    
    
   
På söndagen for vi hemåt till en vecka full av jobb. Ordinarie föris var stängt i veckan så i väntan på att pappa J skulle få semester blev det alltså en vecka för barnen i Götet. De fick tyvärr vattkoppor båda två så halva veckan blev inte riktigt som farmor och farfar T planerat men barnen tycker såklart ändå att vistelsen varit suverän. 

Idag anlände två prickiga, glada och kramgoa barn. Vi har mest ägnat dagen åt att pussas, kramas och ha det gott.