månadsarkiv: oktober 2015

Det bästa med att bo i huset enligt barnen.

Vi kom in i samtal om att vi alla är så nöjda med att bo i huset. Jag passade såklart på att fråga barnen vad de anser är det allra bästa med huset om man jämför med lägenheten. 

Felix svarar snabbt med len och go röst att det bästa är att det är så nära till mamma och pappa på natten. – Jag behöver ju bara gå lite rakt fram till er. 

  
Klara menar på att det bästa är att vi borrar så mycket. 

  
Det är nog det här Klara syftar på, att vi jobbar och står i för att få ordning i hennes rum. Vi hoppas allihop att hon kan flytta in snart. 

Höst!

Vips så blev det höst och visst är det mysigt att ”få” vara inne och pyssla med hemmet, tända ljus och äta gott. 😉 Jag har verkligen börjat uppskatta de olika årstiderna vi har i Sverige mer och mer men jädrar i min låda vad denna mamman längtar till jul nu, det är nästan så jag slår barnen på den punkten… nästan sa jag! 😉

Vi jobbar på här hemma i huset och sakta med säkert formas vårt hem. Vi håller på i Klaras rum (som fick ligga på is några veckor i och med själva flytten), sedan inreds lite här och lite där i övriga rum, några lådor finns kvar och verkar liksom aldrig vilja bli uppackade men mycket där har och göra med att vi letar lite förvaring i form av hyllor etc. där saker och ting kan få sin plats. Jag letar efter dessa möbler på loppisar och Blocket men jag har liksom inte hittat ”dessa där” ännu, sökandet fortsätter alltså. Har ni någon hylla, skänk, skåp, what ever till övers i stugorna är det bara att ge sig tillkänna så kikar jag mer än gärna.