månadsarkiv: februari 2016

Sakta men säkert…

…går det framåt i Klaras rum. Alltså vi har haft så mycket bakslag i det rummet alltså. Utgångspunkten var ju riktigt kass. I dag har vi i alla fall slagit igen den dörren som var genomfart till Felix rum. Vi har reglat, satt upp osb-skiva, gipsat och fyllt igen alla håligheter i putsen med bruk. En liten bit till påväg. 

Jag längtar så till det är dags att måla och tapetsera, slippa allt skitigt och tungt underarbete som verkligen kan ta knäcken på en… 
  
Skivor uppe.

  
Håligheter som ny fyllts med bruk, sådana här håligheter var det här och var i den vägg som bråkade så med oss i starten. 

När man bestämt sig!

Klara bestämde sig i tisdags för att hon skulle sluta med nattblöja på lördag. Innan detta har hon inte velat prova alls och vi lät det bero. Vi bestämde oss för att hon själv får bestämma över detta och vi stöttar när det väl är dags. 

I går var den där lördagen här och ja… i natt sov hon sin första natt utan blöja. Det hela gick kalasbra. Hela natten har hon sovit i sin säng utan att kissa. En stolt Klara har vi här hemma i dag. 

  

Fotograf

I veckan har jag vabat några dagar, är det vabruari så är det som en kollega sa. Jag längtar så till vår och sommaren nu, sol, värme och förhoppningsvis en mer frisk del av året. 

Vi hörde och såg brandbilen svischa förbi här utanför under dagen och bara kort efter ringer SVT (ja alltså tv). De undrar om vi sett något brinnande tåg, vi bor ju nära rälsen så tåg det ser vi ju många men ett brinnande… Hmm… 

När vi kikar ut ser vi att det är pådrag längre ner på gatan så barnen och jag tog oss en promenad. Vi har i dag agerat fotografer åt SVT. 

   
 
Fruktansvärt skönt att höra att inga personer kommit till skada och att allt gått bra.