Hos mormor, morfar och moster E.

Vi har haft det toppen hos mormor, morfar och moster E.
Vi började med att åka till moster Ellens skola där hennes klass bjöd på vårkonsert. Ellen överraskade mig med en improviserad egen låt om mig. Kan ni förstå hur rörd och stolt jag blev? Hon är så fin min lilla syster och jag älskar henne så.

20130530-180619.jpg

Sedan blev det lek och bus och varken mormor eller morfar får sitta still speciellt länge när vi är där. Barnen rycker och sliter i dem och jag får passa på att äta och dricka kaffe i fred då jag inte är riktigt lika intressant som hemma. När barnen väl somnat blev det hemmagjord pizza och film.

20130530-180805.jpg

Idag har vi promenerat i regnet, kikat lite på stan och ätit gött. Felix fick bli ledig från föris idag och i eftermiddag tog vi bussen hem igen.

20130530-181003.jpg

Felix och morfar odlade mustasch efter middagen.

20130530-181052.jpg

Nu leker två trötta barn här hemma, hoppas de är lila trötta om en stund. 🙂

4 reaktion på “Hos mormor, morfar och moster E.

  1. Pyttianna Inläggsförfattare

    Mamma: Vi saknar er med och F föreslog att vi skulle ta bilen till mormor och morfar när jag frågade vad han ville göra när vi kom innanför dörren här hemma. 😉

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.