Helgen.

Efter regn kommer solsken, efter sjukdom, pest och pina kommer ork, glädje och lycka. Tur är väl det?

Vi har haft en toppen fin helg.
I fredags kväll kom farmor upp för att spendera helgen hos oss. Jag fick hjälp med läggningarna då pappa J gjorde sista eftermiddagspasset för den här gången. En riktigt lång och härlig sovmorgon på lördagen gjorde susen och jag kände mig äntligen tillbaka på riktigt.

På lördagen blev det ju som bekant bio och matfestival för mig och pappa J, väl hemma såg vi en film och somnade sött.

Idag har barnen och farmor varit i lekparken, vi har köpt en bänkdiskmaskin (äntligen får mamman i huset lite hjälp med disken) och på eftermiddagen var det Felix och farmors tur att inta biosalongen. Felix första bioupplevelse någonsin och allt gick som smort. Alfons fick det bli och såväl popcornen som filmen fick tummen upp.

Vi avslutade helgen med en tacomiddag innan farmor begav sig hemåt igen.

20130901-221521.jpg

20130901-221537.jpg

2 reaktion på “Helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.