Varför då?

Varför är det så att barnen leker som bäst med de saker de inte får leka med?

20130906-104758.jpg

I förmiddags gick de loss på skrivaren. Lugnt och sansat utan bråk. Det är bara den lilla petitessen att vi inte vill ha cd-skivor i den däringa apparaten.

4 reaktion på “Varför då?

  1. Pyttianna Inläggsförfattare

    Felix o Klaras farmor: vi vet inte än hur J jobbar i nästa vecka så vi återkommer om hur det blir så fort vi vet! Vi hoppas givetvis på det! Säg till Tommy att plocka fram ”svamp-plockar-väskan” och säg att jag inte vill ha nån öl men att cider är gott!! (Så att han kan packa rätt) Haha… Skämt och sido!!

    Kram!!

  2. Felix o Klaras Farmor

    Det skall jag meddela honom:)vi får väl se hur det blir med Liseberg beroende på vädret kanske blir det regnkläder o svampskogen istället då, Niklas kommer på fredag kväll o hälsar på om ni kommer. kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.