Wtf?

Idag efter skolan blev det lunch och sedan plugg tillsammans med en av mina klasskompisar. Jag fick massor gjort, hela tre sidor skrivna på datorn. När jag sedan ska öppna mitt Word dokument är det helt orange färgat och går inte att öppna, endast en ruta syns där det står att jag kam köpa Word online… Wtf? Kan detta bero på att det Word jag fick med på datorn har gått ut eller nåt?

Jag blir galen, uppgiften ska ju in på fredag och jag måste ju greja det här!!! Någon som har någon idé?

20130924-202739.jpg

5 reaktion på “Wtf?

 1. Cissi

  Nej ångest! Brukar ropa i panik på maken när sånt händer.. Men brukar man inte få nån förvarning om den går ut?

  Sv. Tack för alla tips! Fick avsluta kuren idag eftersom de inte hittat några bakterier.. Sänkan och febern är ett mysterium

 2. spiderchick

  Men jag vet!! så där blev det för mig med. Hade X antal färdigskrivna krönikor sparade. Panik. Jag gjorde så att jag laddade ner en månads gratis testversion av office, då gick det att öppna dokumenten igen. Nu har jag sparat mina texter på andra ställen. Antar väl dock att det beror på att man måste betala för typ en ny deal med office? Jag vet inte. Hoppas det löser sig! kram

 3. Marthina

  Finns det inte nått som heter open office, som är gratis? Tror vi hade det på vår förra dator. Testa ladda ner det vettja 🙂

 4. Pyttianna Inläggsförfattare

  Marthina: Tack för tips, sambon löste problemet! Tur man har honom!! 😉

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.