puuuhhh…

Tack för feedback på mitt word-problem. Det löste sig tillslut. Mitt word som följde med datorn när jag köpte den hade helt utan förvarning gått ut och behövde förlängas så nu är det gjort och dokumenten går att öppna igen. Allt jag skrivit på vår första inlämningsuppgift fanns kvar så nu kan jag pusta ut. Inlämnad och klar är den, jippi!

I övrigt är det full fart i skolan och fullt ös med barnen. Vi har fått en trots-pelle här hemma.
Jag vill inte, jag vill, inte, jag vill inte, skrik och tårar… är ungefär allt man hör från Felix just nu.
Klara fortsätter att imponera på föris, allt går galant. Hon travar var morgon in där som hon aldrig gjort annat, vinkar hejdå och trivs hur bra som helst.
Två nya gaddar har också dykt upp den senaste tiden och det hör och häpna helt smärtfritt.
Vi har slutat med välling här hemma och barnen äter mycket bättre av all ”vanlig mat” nästan jämt.

I Skolan håller vi (bland en jädra massa annat) på att lära oss skriva med rätt fingersättning på tangentbordet, emellan åt blir det klurigt och andra stunder flyter det på bättre.

Hur är det med er då? vore roligt om ni skrev ett par rader.

10 reaktion på “puuuhhh…

 1. G.O.S

  Hos oss travar det på himlans bra faktiskt Friska och pigga, lillfröken är blöjfri helt nu. Hon älskar dagis och puss och kram så går hon in glatt..

  Ja att har rätt händerna speciellt lillfingret när man tränar att trök på tangenter a är inte lätt. Och att låta bli att titta på händerna ;)) kommer ihåg det från gymnasiet.. När jag gick lite på kontor eller vad den linjen hette på gamladar ;))

 2. Jouni

  Fullt upp hos oss oxå så har ju inte alls hunnit ses, alldeles för dåligt!! Får vi ta tag i snart 🙂

 3. Felix o Klaras Farmor

  Hej Det var ju bra att det fixade sig med programmet, ja du det där med fingersättning har jag aldrig haft tålamod att lära mig borde kanske det, skönt att höra att det går så bra med K på förskolan det underlättar en hel del speciellt om den ena kommit i trotsåldern så kan det räcka med att ha diskussioner med en av dem, vi har allt längtat efter dem nu när vi varit iväg men vi får planera en dag när jag kommer upp till er, ha det så bra så länge så hörs vi kramar.

 4. Pyttianna Inläggsförfattare

  Felix o Klaras farmor: ja, precis! I helgen har dock trotset hållet sig på avstånd så det är skönt. Roligare med en glad och lekfull F än en ”arg älg som bara vill förstöra” (hans ord).
  Skönt att ni haft en bra semester!! Ja men visst, det är bara att komma när det passar, vi har inget planerat förutom den 13 okt (dop). Sedan har jag ingen koll på hur J jobbar men det vet han nog nu… 😉

  Kram kram!!

 5. Pyttianna Inläggsförfattare

  Jouni: ja men vad tusan, var ju skit längesedan nu ju!! Vecka 41 är J ledig, vi kanske ska boka in nåt då?

  Kram!!

 6. Pyttianna Inläggsförfattare

  Carolina: jag pluggar till medicinsk sekreterare. Läkarsekreterare med andra ord. Himla roligt!! Vad gör du nu för tiden mer än är hemma med liten då?

  Kram!!

 7. Pyttianna Inläggsförfattare

  Gos: så skönt att det funkar fint för er med!! 🙂 gött när de trivs!! 😀
  Ja men precis, lillfingrarna är ju så svåra, eller i alla fall den högra (är vänsterhänt).

  Hoppas ni haft en bra helg!!
  Kram!!

 8. Jouni

  Då är vi ”tyvärr” i Turkiet! 😉
  Får ta det efter det nån gång 🙂 Hälsa allihopa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.