Otur!

Ja, nu har vi haft julledigt och imorgon firar vi in det nya året.
Hoppas ni haft det lika bra som vi! Bilder på vår jul kommer!

Jag har dock haft lite otur va det gäller mina julklappar. Först och främst sittbänken. Ja, vi fick en sittbänk till hallen och när vi skruvade ihop den satte sig inte skruvarna utan gick rätt igenom trät och bänken var helt ranglig… Hmm… Tillbaka med den till affären, vi fick en ny och den var som den skulle så ja, det löste sig ju!

Sedan fick jag en jättefin mjölkkanna och sockerskål i glas. De for hem från götet helt, glömdes bort att lämnas hemma i bytet av packning till nästa destination. Överlevde firande i Mstad och kom hem, hel och fin. Jag använde kannan en gång, ställde undan den från barnahänder. In odiskad i skåpet tills dess att jag skulle kunna diska den. Ut och skåpet och kras… Där tappade jag den och den gick i tusen bitar…

Jag fick ett hänge att hänga i ett armband också. Jag köpte sedan själv ett armband, hängde i det och använde det först idag. Vad får jag se när jag kliver in i bilen, jo… Hänget är borta… WTF!!!

Nästa år behöver ingen köpa några julklappar till mig… Brööööl…

20131230-174052.jpg

Bara kroken kvar men min lilla ängel är puts väck!! Skit också!!

2 reaktion på “Otur!

  1. Felix o Klaras Farmor

    Skyddsängeln gjorde ingen nytta alls eller dey måste varit något fel med den du skall få en ny som ger lycka med sig:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.