Tittut!

Nämen hej!

Här inne har det ekat tomt den senaste tiden!!
Sedan senast har vi varit sjuka i diversesjukdomar (idag fick lilla K kräksjukan till råga på allt) och jag blir snart galen.
Denna vinter har vi haft vattkoppor, ”random feber”, tre veckor av säsongsinfluensa uppdelat på respektive olika familjemedlemmar, ”random feber” igen, matförgiftning? och nu kräksjuka! När första mars anlände tänkte jag att det skulle vara över men icke, tanken slog mig även igår men där aprilskämtade verkligheten ordentligt med oss och vips kom kräksjukan.

I lördags skulle jag med pompa och ståt fara på 50 års fest för svärmor i Götet. En timma innan tåget ska gå börjar F kräkas. Han kräktes tills gallan kom, hoppade upp, lekte vidare och åt som en häst hela dagen sedan… 48 timmar flöt och INGEN annan blev sjuk! Matförgiftning eller nån allergisk reaktion trodde 1177. Jag missade såklart festen och fan vad deppig jag har varit över det. Jag hade sett fram emot det hela så mycket och barnvakten bokade vi in i julas…

Pappa J blev ju varslad men började på sitt nya jobb redan samma dag som han slutade på det gamla, ibland måste man ha lite flyt! Plugget rullar på och även om det har varit kämpigt att ro iland allt med alla dessa sjukdomar som stör så har jag fixat det och det är jag stolt över!!!

Hoppas ni har det bra allihop och jag lovar att det inte ska dröja såhär länge tills vi hörs nästa gång!

20140402-195052.jpg

20140402-195113.jpg

20140402-195133.jpg

20140402-195153.jpg

20140402-195221.jpg

20140402-195250.jpg

20140402-195300.jpg

20140402-195318.jpg

5 reaktion på “Tittut!

 1. spiderchick

  Kul med en uppdatering! Kan trösta dig med att vi har varit sjuka typ konstant sedan 1 februari. ”Random feber” en masse plus öroninflamation. Not so much fun. Men nu hoppas jag verkligen vi får vara friska. Vi får ta och boka in den där fikan nästa vecka. Det var alldeles för länge sedan! Kram

 2. Sofia (Hektor & Lykke)

  Tack för uppdatering! Saknar er! Sjukdomar är skit, men nu är det vår, vi får hoppas att det gör oss alla friskare snart! Puss o kram på dig <3

 3. GOS TreMirakel

  inte kul med sjukdommar ju, låter som matförgiftning ju när det försvinner så snabbt. Har hört att en del råkat ut för en sengångare av magsjuka att inte nästa blir sjuk förrens 72h huhu..

  Vi har haft kräksjukan och turligen så har jag sluppit denne gången igen tror mig vara lite immun mot kräkisen för inte fått en enda gång..

  Härligt med att sambon fick nytt jobb

  Ha en fantastisk torsdag

 4. Cissi

  Sv. Tack! Ska bli mysigt

  Och kul att höra från er igen! Hoppas verkligen ni får vara friska nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.