Klara 2 år!!

Idag är det B-day!! Tänk att det är två år sedan du tittade ut min älskade lilla flicka!!

Tårta och paket väntade efter glasskalas på på föris!!

20140509-154844.jpg

20140509-154855.jpg

5 reaktion på “Klara 2 år!!

  1. Felix o Klaras Farmor

    Ja men se den lilla sötnosen redan 2 år, jättemånga grattis till lilla Klara.

  2. spiderchick

    Grattis till Klara i efterskott 🙂 Alltså jag tänker inte så mycket på att mina egna barn växer för dom är jag ju med varje dag, men när jag inser att Klara har fyllt två år… Ja då HISSNAR jag. VART tar tiden vägen? Jag minns det nämligen som igår när du gick och väntade på att hon skulle komma ut. Och jag minns det som igår när vi fick hälsa på henne för första gången, alldeles liten och nyfödd var hon. Ta vara på tiden för den går fort säger alla äldre och ja, det ligger väl nåt i det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.