HEJ!

Det är så sjuuuukt längesedan jag var inne här så hej säger jag i fall att det nu finns någon här som saknat mig?

Jo, jag lever fortfarande och mycket har hänt sedan sist!

Jag är inne på sluttampen av min utbildning och den fjärde juni tar jag examen och kan titulera mig Medicinsk sekreterare på riktigt. Det har gått otroligt snabbt dessa två åren och jag ser så mycket fram emot att vara färdig även om det innebär att jag får arbeta hela sommaren. Jag har fått sommarjobb på den praktikplats jag varit på under hösten och det ska bli himla roligt att få komma tillbaka. Jag har verkligen trivts som fisken i vattnet med utbildningen och de vänner jag träffat kommer vara mina vänner för livet om jag får bestämma så samtidigt är det lite sorgligt att jag snart är färdig.

Det ska dock bli sjukt skönt att få LÖN! Jag har hankat mig fram på lägsta föräldrapenning följt av studiebidrag nu i snart fem år. Lite lön har jag ju fått men inte så där mycket att det känns fett på banken precis. Min framtida lön är långt i från fet (HÖGRE LÖN TILL MEDICINSKA SEKRETERARE!!!) men ni fattar nog vad jag menar…

Vidare letar vi hus för fulla muggar, nu är det ett par visningar varje månad och hittills har vi budat på ett hus som vi förlorade. Jag vet dock att vårt hus snart kommer och det ska bli så skönt att få lämna denna lägenhet och alla dess skavanker bakom sig.

Barnen, ja herregud vad de växer. När man är liten och får höra att man växt så att det knakar av var och varannan kotte så tänker man bara jaja, tjat tjat… men faktum är att det är så med barn, de växer så snabbt! Felix blir redan fem år till sommaren och Klara blir tre nu i vår, vad sjutton hände med mina bebisar? Det märks tydligt att F snart blir fem, den lilla mannen har si så där en miljon frågor om allt från stort till smått dagligen och jag gör mitt bästa för att svara. Häromdagen undrade han hur det fungerar det här med lyftkranar, de bygger man ju stora saker med men hur bygger man upp en lyftkran?
Klara har gått från att vara liten till att bli en stor tjej med stor nyfikenhet, stort mod och en vilja av stål. En tjej som verkligen vet vad hon vill och kan allt själv! Tänk att två barn kan vara så lika men ändå så olika på samma gång, det går inte att sluta fascineras.

Tanken är att jag ska kicka lite liv i den här bloggen igen. Jag har saknat att skriva (annat än latin och om sjukdomar och åkommor), jag saknar också att kunna gå tillbaka och se vad vi gjort och hur vädret var vid samma tid förra året etc.

Är det någon som vill hänga med så är ni välkomna!

//den-som-ska-försöka-ta-sig-tid-till-bloggen-igen!

IMG_1261.JPG

IMG_1330.JPG

IMG_1287.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.