Nu så…

…fungerar kommentatorsfältet igen. (Bra jobbat pappa J)

Denna fredag började bra! Jag vaknade, surfade in på fejjan och upptäckte att vår lärare var sjuk så hela skoldagen var inställd. Så skönt! Jag har verkligen känt mig extremt stressad på sistone så detta var välkomnande nyheter.

Jag fick alltså istället somna om någon timma och sedan blev jag bjuden på frukost som pappa J och barnen fixat i ordning.

Nu blir det lite fix hemma innan vi drar till Mstad för leverans av säng, idag tar jag pluggledigt och så får det bli ett par timmar till helgen istället.

Felix_Bubblor_001

 

Underbara sommar, tänk att du ligger framför oss!

4 reaktion på “Nu så…

  1. Sofia

    Ja!! Försökte kommentera härom dagen! Jag är så glad att du skriver igen, jag har saknat det! Och vi alla saknar er!! Eventuellt blir det en skövdetripp för oss i slutet på mars! En stor kram till er alla <3

  2. Pyttianna Inläggsförfattare

    Tack, vad roligt att höra! Vi saknar er också. JAAA… Kom hit! <3 Kram på er med.

  3. Pyttianna Inläggsförfattare

    Ja, visst är bilden fin. Tänk vilken underbar sommar vi fick. Ses snart! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.