Maj månad och ”knobbnamn”

Idag är det första maj och igår var det valborgsmässoafton. Jag känner mig lite tråkigt som inte varit med barnen vid majbrasan och inte gått på vårmarknad i mstad idag. Det är sådana där traditioner som jag själv minns att jag uppskattat så under min barndom.

På så sätt är det lite trist att ligga hemma nyopererad och lite halvt invalid. Som tur är kommer barnens farmor och livar upp det för oss alla i morgon. Tänk att det redan är maj månad. Månaden då Klara ska fylla tre år och jag ska bli faster åt en liten ”myknobb”. Det är jag som döpt släktens nytillskott till myknobb förstår ni, det är jag stolt över annars är det brorsan som döpt de flesta ”knobbarna”.

I min familj har vi alla varsitt ”knobbnamn” förstår ni. Jag heter mosknobb, varför får ni fråga min bror. Sedan har vi storknoob, miniknobb, minsteknobb, knobb etc. Är det bara vi som är lite knasiga och har ”knobbnamn” tro?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag och älskling, valborg 2008. <3

2 reaktion på “Maj månad och ”knobbnamn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.