Klara 3 år

I dag fyller vår älskade lilla Klara hela tre år! Det är alltså tre år sedan i dag jag på förmiddagen hotade med att skjuta någon om inte förvärkarna övergick till ”the real deal”. Jag och Felix lagade köttfärssås och spagetti med fetaost- och tomatsallad och bjöd Frida på käk. På väg till förlossningen strulade insättandet av Fs bilbarnstol lite för Frida och jag var lugn som en filbunke och fixade till det under förvärksarbetet (som jag trodde det var) Det är också tre år sedan vi hämtade upp en ”pisseblöt” (av regn) pappa J på den där parkeringen vid grillen i stan.

På väg in till den där förlossningen ringer en telefonförsäljare som är ivrig att sälja nån form av nytt elavtal. Jag tackar liksom nej och säger att jag är litegrann kanske på väg till mig egen förlossning. Han skriker lycka till och slänger på luren i örat på mig.

Min mamma och barnens fina mormor stämplar ut från jobbet och joinar oss nere på förlossningen där jag vill bli undersökt och kanske få något att sova på och sedan kan jag åka hem igen. Barnmorskan meddelar att hem det ska jag inte åka utan en bebis. Jag blir chockad! Klockan är då strax efter 16.00.

Två timmar senare kommer Klara som ett skott ut till allas förvåning. Hennes förlossning är så olik den jag tidigare varit med om, allt bara flyter på och snabbt går det.

CIMG6315

Sista bilden på magen.

CIMG6357

Klara bara någon timma gammal.

CIMG6371

En stolt tvåbarnsfar.

CIMG6397

Äntligen hemma hos storebror.

Jag minns det som det var i går hon kom till världen samtidigt som jag känner som så att hon alltid funnits hos oss.

Klara, den glada, kavata, pratiga, starka, modiga och härliga tjej vi har fått äran att bli föräldrar till. Hon som i dag haft kalas och delegerat ut lekandet med hela handen åt släktingarna. Hon som har de mest underbara tankar och funderingar ett litet barn kan ha. Vår älskade dotter, vi är så glada att just du kom till oss och att vi får dela livet med dig. Stort GRATTIS på 3-års dagen!

      

En reaktion på “Klara 3 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.