Man bara måste ha ett hemnetobjekt

När man är totalt less på sin bostad och febrilt letar efter sitt kommande hem lägger man otroligt mycket tid på att boka visningar, åka på visningar, kontakt med mäklare, banker och gud vet vad. Mest tid lägger man nog ändå på hemnet. Alltså jag är där inne och scannar av utbudet flera gånger om dagen (vanligtvis i samband med toabesök). 

Vi har ju förlorat två budgivningar hittills och säkert varit på närmre 30-40 visningar. Alltså ibland känns det bara så seeeeegt! 

Sedan vi förlorade senaste budgivningen (typ två månader sedan) har det känts så hopplöst. Det har varit två månader utan ett nytt objekt att boka visning för, åka på visning för, planera möblering, ny färg, tapet och möbler… Ja, jag flyttar i huvudet in i huset redan innan visning. 

Efter det däringa stilleståndet på två månader finns återigen ett objekt ute. Det är verkligen så att jag bara måste ha ett hemnetobjekt i tanken. I veckan som kommer blir det visning, hurra! Äntligen är man igång igen. Hoppas dock det är huset är köpt snart så man får börja förverkliga alla planer. 

  
En av alla sparade inspirationsbilder som finns i min mobil. 

Bildkälla: mio.se

5 reaktion på “Man bara måste ha ett hemnetobjekt

  1. Pyttianna Inläggsförfattare

    Elin: JAAA, jag hoppas så innerligt på detta. Känns verkligen som det är vår tur nu! Tack för tummarna! 🙂
    Kram!!

  2. Pyttianna Inläggsförfattare

    My: Haha… Great minds think a like! 😀 Supersnygg den där soffan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.