Trasig TOA!

Jag är så trött på standarden vi har i vår lägenhet! Jag vet att jag tjatar om att jag vill flytta och att jag längtar så sjukt mycket härifrån men ja, så är det ju!

Förra helgen hade vi ju kalas för K och bara timmar innan gästerna skulle dyka upp pajade toaletten. Vad falls. En panikslagen mamma (själv hemma med K) såg hur vattnet fylldes upp i ryggen på toastolen samtidigt som ett rör?!? upptog platsen i min vänstra hand. Jag lyckades stoppa flödet genom att trycka ner röret i troligen rätt hål. Sedan ringde jag barnens farmor och farbror undrade om de möjligtvis var i närheten av Skövde, det var de inte! Det rann i alla fall inget vatten så jag låste dörren till toan utifrån och sedan fick hela kalaset och katten Majsan turas om på lilla toaletten.

Pappa J fixade toastolen lite halvt provisoriskt men den funkade i alla fall, tills igår. Jag var själv hemma med barnen och F kom informerade mig om att: -Mamma, nu är toan trasig igen!

Jag muttrade (som sig bör) åt gammal skit, nytt hus och flytt… F talar om att det där huset med trädkojan, det vill han ju bo i (budgivningen vi förlorade sist). Stunden efter mös vi i soffan drömmande om hus, trädkojor och livet som komma skall.

I dag ringde mamman hyresvärden för en felanmälan och det är nog den enda fördelen som finns, att man bara ett telefonsamtal bort har någon som kommer och fixar biffen. När detta sker är dock oklart, de är inte kända för att vara snabba precis.


Med trollstavar i högstahugg framför Harry Potter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.