Snart tar jag examen!!!

Nu är vi verkligen inne i slutspruten i skolan, så himla skönt!

Jag är verkligen så laddad inför att börja arbeta på riktigt nu i sommar. Lite tråkigt är det ju såklart att det blir jobb hela sommaren för min del men det är ju så det är när man är ”nyexad”. Barnen kommer i alla fall att få många lediga veckor denna sommar tack vare pappa Js arbetstider samt hjälp en vecka från farmor.

Det allra bästa med att vara färdig är att man slipper att ha stressen över alla uppgifter som ska in samt att det trillar in lite mer pengar i slutet av månaden. En annan bra sak är att man kan börja läsa lite mer böcker, för nöjes skull igen, jippi!

Denna bok vill jag sätta tänderna i:

9789164204479_200_flickan-framfor-muren

Bildkälla: bokus.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.