Examensarbete

I dag var dagen för redovisning och jag måste säga att jag är helnöjd med resultatet av dagen. Det var himla kul att ta del av några av de andras arbeten men också en stor lättnad att ha fått gjort sitt eget och det med bra resultat! Ett VG kammade jag hem och sista checkboxen känns nu ifylld. 

Den sista 1,5 veckan kan man nu nöjt glida med och bara njuta. Så skönt! 

Ikväll firar jag med ett glas vin (som sig bör) och kopplar av i soffan utan en enda tanke på uppgifter, redovisningar och saker som bara måste bli klara. 

Jag har verkligen haft två härliga, stressiga, innehållsrika och underbara år i skolan. Det bästa av allt är såklart vännerna jag hittat. Den där bonusen man inte räknat med när man satte sig i skolbänken som har kommit att betyda så himla mycket. På fredag ska jag ”förfira” med mina brudar och på torsdag nästa vecka smäller det, underbart! 

  
Här på väg mot första skoldagen, helt oanande om vad och framförallt vilka som väntade! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.