Hälsat på en ”myknobb”

I går var äntligen hela familjen frisk och kry så att vi kunde åka och träffa släktens minsting aka ”myknobb”. Alltså, det är helt fantastiskt hur små och söta bebisar är. Jag kan inte riktigt fatta att han är här nu den lille godingen. Han var så söt och verkligen en blandning av sina fina föräldrar. Han har ögon efter sin mor, näsa efter sin far, mellan näsa och mun av sin mor, mun efter sin far och haka efter sin mor. Det var liksom lite vartannat parti. Det är ju helt otroligt också hur gott små bebbar luktar, skulle kunna sitta där och sniffa på honom i timmar.

På vägen dit i bilen diskuterade vi det faktum att barnens mormor och morfar är nykomlingens farmor och farfar, det är ju lite snurrigt hos barnen det där… Felix undrade då hur mormor möjligen kunde se ut nu när hon blivit farmor??? Han kom dock fram till att det inte var någon skillnad efter besöket som ägde rum hemma hos mormor och morfar. Det var ju en himla tur.

Vi passade på att fira min fina mamma igår, ett lite tidigt morsdagsfirande blev det med andra ord. Detta finna halsband fick hon av oss barn:

  

 

 

En reaktion på “Hälsat på en ”myknobb”

  1. Mamma

    Vilken mysig kille han är Felix, det var ju tur att jag inte så konstig ut ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.