Ryggont!

Jag har åkt på någon inflammation i vad jag tror två olika muskler i ryggen. Attans alltså vad ont jag har haft. I dag känns det hela bättre men inte helt bra. Jag har slitit, burit och gjort en massa knasiga lyft sedan en lång tid tillbaka och i går när jag vaknade upp sa ryggen i från. Tidigare har jag haft dessa problem från och till i skuldrorna och förra sommaren kunde jag helt plötsligt inte lyfta armen. Då blev jag ordinerad vila och antiinflammatoriskt av doktorn så nu ordinerade jag mig själv samma sak. Jag är alltså hemma andra dagen från jobbet i dag men planerar att återgå i morgon. Det är ju inte på jobbet jag genomför en massa knasiga lyft etc. så i morgon ser jag fram emot att vara tillbaka hos mina kollegor. Det är i hemmet, renovering, trädkapning och knasiga lyft av barn jag får se till att lugna ner mig ett par hekto.

Jag har i alla fall gjort ett riktigt hästjobb i trädgården det senaste, pjuuu…. Jag har med en fogsvans sågat ner så jäkla mycket träd och sly att det inte är klokt. Jag är liksom lite överraskad av min egna insats här. Nöjd som attan inser jag att det är sjukt stor skillnad på före och efter så att säga. Innan kunde jag inte se grannens hus från vårt (fast jag visste att det fanns ett hus där bakom) och nu ser det ut så här:

Hej, hej! Här har vi grannen!

En reaktion på “Ryggont!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.