Trädgårdsplaner

Vår trädgård är ju allt annat än så där fin och härlig som vi vill att den ska vara. Jag har ju fått en hel del ”skitgöra” gjort genom att kapa ner en massa träd och sly men ännu är det otroligt mycket kvar att göra för att få till det som vi vill ha det.

I tankarna finns en finare framsida, nytt staket, jämn gräsmatta, en odlingshörna till mamman och en rolig hörna till barnen. Jag är fullt medveten om att inte allt kan göras direkt utan trädgården är mer av ett flerårsprojekt som jag ändå hoppas vi kan få en bra start med i vår och sommar.

Vi börjar med att prioritera barnens del och när jag frågat vad det vill ha är gungor, rutschkana, sandlåda, träkoja och en hel del mer det som barnen önskar. Jag har surfat runt efter inspiration och en bra webshop. Jag hittade en hel del bra och passande för allas våra önskemål på Buildor.se. Vi började med att klicka hem den här gungställningen med rutschkana till ungarna. Tror de kommer att bli grymt nöjda!

  
Bild lånad från Buildor.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.