Kan man gå naken? 

På fredag tar lillasyster studenten, äntligen! Hon har längtat nu det sista och det ska verkligen bli så roligt att vara med och göra hennes dag till den bästa. 

Det finns dock ett problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. I min garderob finns massor enligt pappa J. Där finns säkert 740 par långbyxor, ett par (mellan tummen och pekfingret cirka 45 stycken) urtvättade tröjor och linnen, en del klädesplagg som fått färgfläckar efter allt renoveringsslit och omkring 30 plagg med hål i. 

Ja, jag ska rensa och slänga skiten och då kommer där eka tomt eller ja, de 740 paren långbyxor blir ju kvar. 

Jag har letat men inte hittat något som passar eller som jag vill ha… Funderar nu starkt på att gå dit naken men kanske stjäl jag då showen? Det får ju bara inte hända! 


Naken eller inte naken? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.