Vecka 22

De senaste veckorna har gått så fort. Jag mår ju äntligen bättre och det är så skönt. Foglossning har jag och det är jobbigt på sitt sätt men det är som ett nytt liv nu efter att illamåendet är borta. Jag får episoder där jag hulkar och ibland kräks men det konstanta illamåendet är puts väck!

Den 12/12 var vi på rutinultraljudet och allt såg jättebra ut med båda bebisarna. Troligtvis är det som jag trott två flickor där inne men barnmorskan vågade inte riktigt säga att det är så. Inga tydliga snoppar i alla fall sade hon. Men hon bad oss be att de tittar extra vid nästa ultraljud också.

Bebisarna hade nu lagt sig på varsin sida av magen. Tvilling 1 ligger på min högra sida och tvilling 2 på min vänstra. Det var så otroligt häftigt att se dem båda där inne och hur de buffade på varandra. Våra två har ju varsin moderkaka och egna hinnor vilket är mycket bra. En moderkaka sitter i framvägg och en i bakvägg och så har de växt i hop på min högra sida.

Jag känner tydligare och starkare buffar för var dag som går och på julafton fick både pappa J och barnen äntligen känna de från utsidan, finaste julklappen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.