4 månader

I måndags blev tjejerna fyra månader gamla. De är verkligen två helt olika tjejer både till utseende och sättet.

Penny

Svårflörtad men nästan alltid glad tjej som älskar att äta på allt, såväl snuttar som andras armar. Gillar att ligga och chilla i sin ensamhet och kan helt sonika somna, är man trött så är man. Försöker någon aktivt få henne att somna slår hon dock bakut. Det är bara vid mammas bröst i sängen som hon kan ”nattas”. Napp, vad är det för strunt?!? Är en kvällsmänniska och somnar sent på kvällen och sover gärna länge på morgonen. Blir inte så ofta ledsen utan är något fel då blir hon förbannad. Hon älskar att titta på sina storasyskon när de busar och färgglada ting är ju bara för intressanta. Fina mönster gör att ögonen ibland går i kors… var ska man titta liksom? Ammar gärna länge och älskar att ligga och mysa vid bröstet. Ska man äta ersättning så ska den vara på snudd till lite för varm, annars spottar hon och blir arg. Gillar inte direkt att åka vagn men bil däremot, det är grejer det!

Lilly

En glad och spexig tjej som älskar att prata och som gärna vill vara med, hon älskar när det är fart och fläkt omkring sig. Nappen är en kär ägodel och de ger god tröst när det är lite knorrigt i magen. Tycker att amning är ganska överskattat och vill helst gärna ha flaskan när hon ska äta, att behöva jobba för maten är inte hennes grej. Vill framåt och blir frustrerad när det inte går men kämpar på en bra stund innan hon tröttnar och ger upp. Älskar att vaggas i famnen och att åka vagn, man somnar så gott då. Somnar gärna lite tidigare på kvällen och är vaknar då lite tidigare på morgonen, man får ju passa på att få lite tid ifred med mamma eller pappa. Storasyskonen är så roliga, hon skiner upp så fort hon får se dem och sitter gärna i deras knä. Blir väldigt ledsen när magen inte vill samarbeta, det är inte kul alls!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.