Penny och Lilly 1 år

Förra veckan fyllde våra två små tjejer ett år. En speciell dag som inte blev riktigt som vi tänkt oss, det på grund av coronavirusets framfart. Tyvärr kan ju inte all släkt ses och fira våra tjejer tillsammans som vi brukar göra så det blev ett litet firande istället.

Detta år har gått så otroligt snabbt och så himla mycket har hänt. Tjejerna är så olika varandra i det mesta och det är så kul att följa med på deras resa.


Penny 1 år

Penny är en eftertänksam liten tjej som till en början är lite skeptiskt till det mesta men som snabbt inser att saker, ny mat och nya personer faktiskt är ganska kul. Hon håller dock alltid ett vakande öga och ser efter så att tryggheten inte befinner sig allt för långt bort. Hon älskar att mysa, sjunga lilla snigel och plocka med saker. Hon är riktigt busig och väldigt bestämd. Hon går ett par steg här och där och håller precis på att knäcka det där med att gå, hon vill så mycket mer än vad som går och tycker det är så kul när vi föräldrar och syskon hejar på henne! Tänder har hon odlat många och fler är på G. Nästan allt är gott att äta men favoriten är helt klart banan, så himla gott!


Lilly 1 år

Lilly är en riktig liten pajas som älskar att spexa och göra roliga grimaser. Hon är nästan alltid glad och väldigt framåt, det finns dock en del människor som har förmågan att skrämma livet ur Lilly och då är det inte kul alls. Lilly är en riktig pratkvarn som försöker kommunicera och härma efter hela tiden. Hon går väldigt bra och det senaste hon gett sig på är att försöka springa och hoppa vilket går lite som det går och hon ramlar fram i full fart. Lilly älskar musik och att dansa, hon älskar det mesta i matväg men hatar välling. En droppe välling i ersättningen och Lilly ratar den, fy! Inte en endaste tand har dykt upp än men hon är inte ledsen för det, de kommer snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.