Faderskap, BVC och en flickvän!

Nu är vi äntligen hemma efter en dag fullsmockad av viktiga saker att ta i tu med! Felix har idag fått en far, Jihooo… Nu slipper liten vara faderslös i pappren. Det är ganska löjligt det där egentligen att man inte är båda sina föräldrars barn innan det skrivits på papper och grejer om man nu bor i hop och genomgått hela graviditeten tillsammans osv, det finns ju en del annat knasigt som händer och då kan jag förstå att det kan vara bra. Jag blev ju mamma utan att behöva skriva på något och det är ju ingen hemligehet att det behövs en man och en kvinna för att göra ett barn (med undantag för jungfru Maria, hon var ju till och med oskuld, konstigt det där ;)).

Vi har också hunnit med ett besök till BVC och wait for it…. 200 gram hade Felix gått upp på 5 dagar! Han lyssnade verkligen och tog till sig av det BVC-tanten sa! Duktig liten grabb minsann!

Igår så skulle jag ha umgåtts med föräldragrupps Matilda var det tänkt. Jag vaknade dock upp till ett väldigt trevligs sms där hon avbokade vår lilla sammankomst, där i stod att vattnet gått under natten och att de klockade värkar med 4-5 minuters mellanrum i detta nu! Jag kikade på FB efter info hela dagen, jag vet ju hur upptagen man är och alla vill att man skall höra av sig vilket är ganska så ansträngande efter en förlossning. Jag snokade och snokade och så idag ser jag att gratulationer till den lilla tösen trillat in. Så himla roligt är det, Felix har fått sin första flickvän! 😉

Grattis Matilda och Jocke till den lilla, vi längtar så tills vi får träffa er!

4 reaktion på “Faderskap, BVC och en flickvän!

 1. IDA

  Tack så mycket.
  Mysig bild på er.
  Jag älskar Barbapappa.
  Filten va ju SÅ fin =)
  Åh en liten flicka Grattis till dem =D

 2. Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

  Visst är det konstigt detta med faderskapserkännandet (som dom inte behöver sriva på om man är gift, för då blir dom ”automatiskt” pappa direkt). Men lite mer löjligt är väl pappret som man ska skriva på om att man var sambo då barnet blev till?! Varför behövs en sån bekräftelse, kan man inte göra barn om man inte bor ihop? Haha

  Grattis till Felix första flickvän! Tänk sen när dom kan busa, leka, kramas och pussas 🙂
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.