Tävla och vinn ett babynest.

Är du gravid? Har du nyss fått barn? Finns det någon där ute som du vill skämma bort?

Om du svarar JA på någon av ovanstående frågor tycker jag att du skall vara med och tävla om babynestet på bilden nedan som Anna-Carin tillverkat. Hennes babynest finns att köpa HÄR!

För att vara med och tävla skall du göra följande:

Lämna en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du skall vinna. Tipsa också om tävlingen i din blogg genom att kopiera bild samt bildtext nedan och publicera i ett nytt inlägg på din blogg. Lämna länken i kommentaren.
Har du ingen egen blogg kan du tipsa tre vänner om tävlingen via mail, maila då även en kopia till mig på: pyttianna@gmail.com

Jag tävlar om ett babynest från Anna-Carin hos Pyttianna, tävlingen hittar duHÄR

Babynest är en extra bädd för babyn och vi har själva köpt ett av Anna-Carin som används mycket flitigt. Vi har det mellan oss i sängen, i tvsoffan, när vi reser bort eftersom det är lätt att ta med samt att bebisen skall känna sig så hemma och trygg som möjligt.
Nestet består av en skummgummibotten och en stoppad kuddkorv agerar kant. Tyget är avtagbart och kan tvättas i maskin.
Anna-Carin är en otroligt duktig sömmerska som syr upp babynest i alla smaker både vad det gäller färger och mönster.

Här är vår lilla älskling i sitt mysiga babynest.

Update: Tävlingen avslutas den 10/10!

21 reaktion på “Tävla och vinn ett babynest.

 1. Pingback: Knasigt. «

 2. Anna-Gravid

  Å hade jag inte redan en sån där hade jag definitivt varit med och tävlat!
  Men jag ska genast göra ett tips inlägg om din tävling!Jag lånar bilden om det är okej!?

 3. Veronica, Mamma till Leo ♥

  Jag vill gärna vara med och tävla om en babynest. Jag har sedan långt innan Leo kom kollat på en men pengarna räcker inte riktigt till ”/ Skulle verkligen bli glad om jag vann denna till min Leo. Han får nu ligga och sussa i sin lift (som tillhör vagnen) och den börjar bli riktigt sliten, välanvänd kan man verkligen säga.. Skulle verkligen sitta perfekt med en babynest nu. Skulle bli så glad.

  Nu håller jag och Leo tummarna. Ha en bra dag. Kram

  Tipsar om tävlingen i min blogg; http://veronicaodquist.webblogg.se/2010/september/tavling-babynest.html#comment

 4. caroline

  Åhhh vilken underbar tävling.

  Tänk om man kunde få vinna den här tävlingen *drömmer mig iväg*
  Jag skulle så gärna vilja ge oss och lillen denna babynest i gåva så att han kan sova med oss i vår säng. Den är ju användbar vid många andra tillfällen också. Och vilka fina babynest Anna-Carin gör 😀

  Vår lilla Elias beräknas komma den 31/12. På nyårsafton ja *skratt*. Så detta vore en perfekt nyårspresent till oss alla.

  Jag hoppas hoppas hoppas att jag har lyckan med mig.

  Jag länkar och tipsar på min blogg: http://kaolin.blogg.se/2010/september/tavlar-7.html

  caroline_radahl@hotmail.com

 5. Kicki

  Vinkvällar och långa nätter är puts väck,
  för stickan visade plötsligt TVÅ streck?!
  Hjärtat slog fortare och pulsen steg,
  herregud – jag har ju inte ens ett ”kneg”.
  Men när chocken lagt sig kom glädjen – förstås,
  vi är båda studenter men det löser sig för oss.

  Sex månader senare och nu sitter jag här,
  med en bebis i magen – så älskad och kär.
  Men för blivande föräldrar med CSN-ekonomi,
  vore ett mysigt babynest ”pricken över i”.

 6. Lillan

  vilken super bra tävling. hoppas värkligen på vinst. fick en liten dotter i onsdags kväll. hon vill varken sova i vaggan eller spjälsängen och det är ju förståligt efter att ha legat 9 månader i magen. men både jag som sambon sör oss så enormt mycket i sängen så vi vågar inte ha henne där. löser det just nu med att jag och lill tjejen ligger på varsin kant av soffan men skulle gärna ha henne i ett skyddande babynest mellan mig och sambon, vore såå mysigt!

  länkat tävlingen har jag gjort här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/october/babynest.html

  föresten när avslutas tävlingen?

  ha en fortsatt trevlig helg!

 7. Anna Vid

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar om detta söta babynest.
  Jag har en väninna som fick en dotter förra månaden och som har letat med ljus och lyckta efter ett bra, billigt babynest, men hon har så klart inte hittat något.
  Därför vill jag gärna vara med och tävla om detta till henne, då jag inte tycker att man ska tumma på kvaliten för barnens säkerhet.
  Så jag hoppas på tur så att jag kan överraska henne.

  Har länkat här : http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/october/vinn-ett-babynest-den-1010.html

  Mvh// Anna Vid

 8. Lotta

  Jag är med! Väntar mitt åttonde underverk till nyår och ett babynest skulle sitta fins då det lätt blir trångt i vår säng om nätterna med med flera tassande barn som kommer o vill mysa. Då kunde bebis ändå få sin lilla egna plats =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.