Ensam.

J har nu åkt iväg till jobbet och jag och Lillen (som sover sött) är själva hemma, det är verkligen tomt när inte J är hemma speciellt på nätterna. Från det att vi träffades för ca 2,5 år sedan är det inte många nätter som vi varit ifrån varandra och tur är det.
Ibland så kan det ändå vara riktigt skönt att bara få vara själv och umgås med sig själv och göra precis vad man vill. Jag blir oftast väldigt pysslig av mig när jag är ensam, jag kan tex. få för mig att rensa någon låda och hitta massa gamla minnen eller foton att titta på, klippa och klistra bilder från en bunt tidningar och drömma mig bort, rita eller måla lite eller skriva.

Just nu sitter jag här och skriver och bara njuter av tystnaden som min pappa brukar säga.
När jag var barn förstod jag aldrig det där med att njuta av tystnaden eller lyssna på fågelkvittret och sånt där annat trams min pappa pratade om men idag förstår jag och är det inte härligt när man får stänga av tvn, tända lite stearinljus, äta en bit choklad och bara sitta här i soffan och njuta till ljudet av diskmaskinen som idag får ersätta fågelkvittret.

Vad brukar ni andra göra när ni är ensama??? Det skulle vara riktigt roligt att veta.

3 reaktion på “Ensam.

 1. En pojkmammas vardag ♥

  Härligt med tända ljus, en chokladkaka och bara få vara 🙂

  Svar: Här hemma är vi ganska frisk nu. Edvins ögon ser mycket bättre ut och sambon har börjat jobba igen efter sin lunginflammation. Så jag hoppas att det går åt rätt håll 🙂

  Hur mår lille Felix idag?
  Kramar

 2. Jenni

  Spela wow! haha! Ne, men jag kan oxå bli väldigt pysslig när jag är ensam för lång tid ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.