Matlagning.

Puhh… Äntligen får man slå sig ner och pusta ut lite. Det har vart fullt ös i köket nu i ett par timmar. Jag har lagat matlådor till pappa J och två olika varianter av barnmat till Felix, en med fisk och en med kött! 😉 Köket ser just nu ut som ett slagfält men den röran spar jag tills ikväll när F somnat.

F sitter just nu och leker med sin hund som spelar och sjunger… den har blivit en riktigt favorit de senaste dagarna. Herregud vad fort det går i utvecklingen hos honom just nu, han har börjat ”prata” jätte mycket mer och vill röra på sig hela tiden. Han är knappt still i en sekund, han sliter ut lådor i köket, bankar på allt, vill ha allt som vi tar i, försöker ta sig framåt allt mer och jäklar vad frustrerad den lille krabaten blir när saker och ting inte går hans väg. Det är helt otroligt vad snabbt de lär sig.

Resten av dagen kommer vi att ägna åt lek, mys och slappande här hemma. Jag är verkligen sjukt trött!!!

Populärast hemma just nu.

Bilden lånad från: fisherprice.com/se

2 reaktion på “Matlagning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.