Onsdag.

Onsdag idag Felix och jag gör oss redo för att åka och hälsa på mormor, morfar och moster Ellen en sväng när pappa J åker iväg till jobbet. Jag känner att jag behöver komma iväg lite då det trots hela förmiddagen av städning ändå ser ut som ett bombnedslag här hemma. Här finns väskor och packa upp, tvätt att vika ihop, en dammsugning är nödvändig men NEJ, vi skiter i att plocka mer här hemma idag.

Vad hittar ni på denna onsdag?

2 reaktion på “Onsdag.

  1. Marlene

    Här plockas de också….. o Winzent plockar fram + att han hela tiden byter kanal el höjjer ljudet på TV:n så just nu e hans brorsa Wille jättetrött på honom=( Han e svinjobbig ropar han o Winzent bara skrattar:-) Kram o hälsa familjen=)

  2. Pyttianna Inläggsförfattare

    Marlene: Hihihi.. Ellen blir också tokig på Felix ibland men mest när han skriker, det tycker hon är fruktansvärt jobbigt!
    DE är allt bra söta di små busbebisarna!

    Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.