Morsdag.

Morsdag idag, min allra första Morsdag som riktig mamma.

Mamman i detta hem vaknar upp till en dag med huvudvärk, mensvärken från helvetet och halsont. Hon masade sig upp ur sängen knaprade tabletter, vilade lite och insåg att jobba idag var en utmaning hon inte pallade med så en stund senare fick hon ringa och sjukanmäla sig.

Sedan har mamman legat i sängen i morgonrocken med ruffsigt hår och försökt ignorera alla smärtor…

En så rolig Morsdag har jag idag!! Men vad gör väll det, jag har i allafall världens underbaraste son och sambo vid min sida som jag älskar mest av allt!!! <3 Grattis också till min älskade mamma på Morsdag. Du är verkligen världens bästa mamma! <3 Till er alla mammor och blivande mammor grattis på Morsdag!

En reaktion på “Morsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.