Kör ALDRIG bil onykter!

Vi har haft en helt underbar och mycket produktiv dag uppe på kolonin idag.

När vi var påväg hem hände dock något som inte var alls lika trevligt.
Vi gick idag på rätt sida vägen…

Vi går, pratar om hur trevlig dag det varit, hur våra drömmar och visioner ser ut när vi helt plötsligt möter två killar i 20-25 års åldern som kör rattfulla.
Föraren har noll kontroll på sin bil, flyger upp och ner för trottoaren på andra sidan, guppar och far fram och tillbaka.
Föraren sitter och skrattar, han är road och skitfull.

Hade vi gått på andra sidan vägen hade vi befunnit oss just på denna trottoar… en mamma, en pappa och en ettåring sovandes i sin barnvagn.
Våra drömmar och visioner hade kunnat slås i spillror på mindre än en sekund… en mamma, en pappa eller en ettåring eller en hel familj hade kunnat dött.

Vi gjorde såklart det självklara och ringde till polisen, vi hoppas de tar de jävlarna!!! Det finns många fler människor ute på Skövdes gator ikväll. Jag vill inte vakna upp i morgon och läsa om att ett liv tagit slut på grund av en onykter förare.

MAN SKA ALDRIG KÖRA BIL ONYKTER, KOM IHÅG DET!

Fina familj… Jag älskar er mina grabbar!

10 reaktion på “Kör ALDRIG bil onykter!

 1. Marlene Pethrus

  Usch…. vilken tur ni gick där ni gick! Hoppas verkligen polisen får tag i dom:-(

 2. Pyttianna Inläggsförfattare

  Marlene: Ja det hoppas jag med. blev så skärrad… Fy fan alltså.

 3. Felix Farmor

  Bra att ni ringde hoppas de fick dem, och sådan himla tur att ni var på ”rätt” sida, vilka idioter, kram.

 4. Hanna

  JÄVLA IDIOTER!! faan va arg jag blir… så onödigt! hoppas och håller tumarna hårt för att polisen tog dom.
  tur att ni klarade er aif. ^^

  kram kram

 5. Elli

  Usch. Läste precis nyss om en bil som kört på en barnvagn i någon annan stad och fick så ont i magen. Vet inte hur det gick för barnet. Vilken jäkla tur att det gick bra igår och hoppas idioterna åker dit.

 6. helen

  uscha vad otäckt, här är det en kille som körde ihjäl en 40 årig trebarns mamma när han var runt 17-18 med sin vråltrimmade epa och var full. Idag runt 5 år senare så åker han fortfarande påverkad till och från, hemskt att polisen inte bryr sig mer. 🙁 Tur att allting gick bra och att ni gick på rätt sida <3 kram

 7. Gaymasen

  MEN USCH! Åh vad idioter det finns överallt. Att folk inte har mer vett i skallen? Blir så matt.. Tur att det inte skedde er något i alla fall, och förhoppningsvis ingen annan.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.