Nivea Pure & Sensitive Deo.

Jag är ju en Buzzador och det innebär att jag testar och utvärderar produkter/tjänster tillsammans med mina vänner. Jag återkopplar sedan till företagen som står frö produkten/tjänsten och berättar vad jag och mina vänner anser om de. Är du nyfiken på att veta mera om vad det innebär att vara en Buzzador, kika in –>HÄR!

Den senaste produkt jag testat är Niveas Pure and Sensitive Deo.
Det är en mild deodorant anpassad för känslig hud med lugnande och vårdande egenskaper.
Jag är såld på denna produkt. Eftersom jag har känslig och irriterad hy (framför allt i vecken) har jag testat en hel hop av alkoholfia deodoranter som lovar att vara milda och hålla oönskad lukt borta. Tyvärr har samtliga gjort mig besviken på just det här med att hålla oönskad lukt borta, tills nu!

Jag tycker verkligen att Niveas nytillskott håller vad den lovar angående lukten och jag kommer absolut fortsätta att köpa deras deo.

Testa den du med vetja!

En reaktion på “Nivea Pure & Sensitive Deo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.