Alla sover samtidigt.

Det är helt otroligt men alla familjemedlemmarna utom jag ligger just nu och sover. Felix vilar i sin säng och pappa J och Klara i soffan.

Vad jag gör?

Jo, jag har passat på att sitta länge, länge, länge på toaletten och njuta av att ingen bankar på dörren och vrålar efter mamma. Nu var hela veckans ”toatid” avverkad i ett svep.

Jag har sedan avnjutit en stor kopp kaffe i soffan och njutit av att endast höra små små andetag.

Jag har också kikat igenom den senaste bunten av reklam som liksom legat och gottat till sig på köksbänken i några dagar.

Sedan har jag passat på att blogga lite med, nu ska jag surfa runt på några av era bloggar är det tänkt.

20120518-123315.jpg

Underbaringen käkar paj med vaniljsås.

20120518-123354.jpg

Storebror <3 lillasyster. 20120518-123426.jpg

Sötnosan ligger och spanar på sin omgivning.

5 reaktion på “Alla sover samtidigt.

 1. Pyttianna Inläggsförfattare

  Felix farmor: jaaaa.. helt underbara på alla sätt och vis! 🙂

  Kram!

 2. Helen - mamma till Lea & Ellie

  Himla skönt med den där egentiden. Har ju båda barnen hemma på heltid och vissa FÅ dagar lyckas flickorna planera in middagsluren samtidigt så man får en halvtimmes egentid där man kan sitta i LUGN OCH RO med en kaffekopp framför alla fantastiska bloggar och ta det lugnt, stanna tiden och återfå lite kraft och energi 🙂 Kram på er och hoppas ni har en fantastisk helg. <3

 3. sofia

  Men gud vad gullig vi har precis börjat låta Ludwig smaka lite och han är lika söt han efter och samma haklapp har han även. Riktigt fina kort på fina barn! Undersökningen vissade bra resultat hans hjärtfel har ”vuxit ihop” så nu har vi en frisk förklarad son! Är överlycklig kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.